sector Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) niebawem bede chcial sobie kupic kontroler wiatrakow do budy tylko jest jeden maly problem a mianowicie przednia klapka w chieftecu ktora sprawia ze nie kazdy kontroler do niej wejdzie (przy nie kazdym kontrolerze klapka sie bedzie zamykala). zastanawialem sie czy nie kupic kntrolera AKASA AK-FC-03 CONTROL PRO ( http://angela.pl/index.php?action=Szukanie...gorii=130&cat=6 ) no i wlasnie nie wiem czy wejdzie? ktos wie? aha i prosilbym o pisanie jakie wy macie kontrolery w chieftecu i w miare wiedzy jakie kontrolery do niej wejda bo ja nawet nie mam jak sprawdzic ... Edytowane 26 Stycznia 2005 przez sectOr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 jak nie masz jak sprawdzic ??? wiekszosc sklepow internetowych ma doradztwo przez email albo tel zapytaj sie ile wystaja pokretla i sprawdz ile masz miejsca na pokretla (najprosciej suwmiarka a jak nie masz przyluz kawalek czegos prostego(moze byc opakowanie od cd) i linijka sprawdz glebokosc) ewentualnie wywierc dziory na pokretla w klapce :> bedziesz mial zawsze do nich dostep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Wejdzie bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zrob kontroler sam ;) wtedy bedzie mial dokladnie taki rozmiar jak ci potrzebny. I taniej ci wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 dzieki, no fakt moge zapytac sie w angeli ale nie ma pewnosci ze odpowiedza , opcja z wytwierceniem nie przejdzie bo nie beda az tak wystawac zeby krecic przez klapke :-P a co do robienia samemu takiego efektu jak ten kontroler akasa nie uzyskam :-/ ale moze kiedys sobie zrobie sam :-) zamontrowalbym sobie LCD w otworach na FDD w chieftecu :-D ale skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> taki lcd :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 a moze poprostu kup aerogate 2. Ładnie wygląda , kable sie nie plątają po obudowie :) No wiesz..... twoja obudowa, twój wybór. :-P Pozdrowionka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 aerogate widzialem na oczy i jakos nie przypadlo mi do gustu :-/ najbardziej smieszy mnie ten wentylator z lewej strony :-) po co to ? ten akasa mi sie jakos bardziej podoba, mialem sobie zamowic jakis panelik enermaxa z usa (znalazlem na new egg) co kosztowal 15$ ale Kwiecien zrezygnowal z importu czesci i jest doopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...