Ram1rez Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Niedawno namówiłem mame na kupno telefonu i zamiany :D Ja dostałem c65 wraz ze swoja karta sim plus a ona wzieła moją wysłużoną Nokie 5110. Na Noki mogłem ustawić tak aby pokazywała ile jeszcze kasy znajduje sie na moim koncie (bez wchodzenie do meni pod logiem operatora) Niestety nie wiem jak to samo ustawić w moim nowym Siemensie C65 :( Czy ktoś mógłby mi pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Niedawno namówiłem mame na kupno telefonu i zamiany :D Ja dostałem c65 wraz ze swoja karta sim plus a ona wzieła moją wysłużoną Nokie 5110. Na Noki mogłem ustawić tak aby pokazywała ile jeszcze kasy znajduje sie na moim koncie (bez wchodzenie do meni pod logiem operatora) Niestety nie wiem jak to samo ustawić w moim nowym Siemensie C65 :( Czy ktoś mógłby mi pomóc?? 1237283[/snapback] mój brat ma C60 i u niego tez nie pokazuje....mozliwe ze sie nie da :/ ps. ten temat to do działu "elektronika" Edytowane 26 Stycznia 2005 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...