liechmaster Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 radek allegro co o tym myślicie? warto go brać? na samsungach 2,8 troche słabe się wydają ale cena(600) zachęca.. no i może spece od modowania zobaczą czy to czasem nie przerobiony;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Pamięci 2.86ns to standard w R9800PRO. Pewny sprzedający- można walić jak w dym. Aukcja wieloprzedmiotowa z licytacją- raczej nie liczył bym na to, że cena zostanie przy 600zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solo/ng Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 zauwaz tylk ze to nie jest cena kup teraz, wygra 10 najlepszych ofert, a nie 10 pierwszych osob. jak bedzie 600zl to bierz (ew. pomysl nad GF 6600 AGP - ciut szybsze i nowsze technologicznie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TANK26 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Dobra karta, sam ją mam i bez problemu pÓjdzie na taktowaniach XT :-) a nawet i większych :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 mam na takich samych pamieciach i ciagne ja na 470/755 bez rzadnych artefaktów ofkorz ze zmienionym chlodzeniem bo na standardzie dojechalem do 440/735 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...