kazbek Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Elo :lol: jak wiadomo niebieskie ledy sa zajebiscie drogie :( moze warto byloby zainstalowac cosik takiego :twisted: (ma to rozne kolorki: HYPER BLUE, RED,WHITE-XENON,ULTRAFIOLET Co o tym sadzicie : http://allegro.pl/showitem.php?item=7691643 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 To po prostu Laser LED'y. Są takie na 4maxie tyklo że za 66zł. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 emge... już gdzieś słyszałem tego nicka... a takiego ma emblemtata: tak dokładnie to są te diody z 4 maxa, a za 8 zeta można w elektronicznym qpić wielką 10mm diode. a za tą cene to nawet pare takich, i na pewno będą lepiej swieciły. tylko je jest ciężej zamocować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 niebieska dioda kosztuje jakies 4-5zl , a o podwyszonej jasnosci to kosztuja 6-7zl , i gdzie tu rozwiazanie , za 27zl to moge kupic sobie 5 diod do karzdej diody rezystor i kawalek kabelka i mam znacznie ladniejszy efekt niz dwa laser ledy, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 TO JA... :!: ...jestem emge_ :twisted: diody jak diody - te mialem w reku - przynajmniej te ktore sa na zdjeciu - pasuja mi. wiec nie mam potrzeby szukac dla nich alternatywy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...