kamdul Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam Przegladajac forum nie znalazłem wypowiedzi jaką plyte kupic pod socket 478 ,która bedzie najlepsza pod wzgledem oc , stabilnosci, i wyposazenia. :huh:. Jakie teraz kupić mobo do ostrego oc, cena niema znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 abit ic7g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) kamdul napisał(a): Witam Przegladajac forum nie znalazłem wypowiedzi jaką plyte kupic pod socket 478 ,która bedzie najlepsza pod wzgledem oc , stabilnosci, i wyposazenia. :huh:. Jakie teraz kupić mobo do ostrego oc, cena niema znaczenia. 1237415[/snapback] To wyjątkowo nieskutecznie szukałeś............. Abit IC7/IC7-G/IC7 Max3 - płyty te różnią się tylko wyposażeniem a do overclockingu nadają się idealnie. Albo jeszcze Asus P4C800, ale ja jestem za Abitami.... Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Kosiarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Ja bym polecił np. Asus P4C800E Deluxe Intel 875P + LAN 1 Gb + SATA + IEEE1394 lub coś tańszego Asus P4P800-E Intel 865PE Deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 To ja mam w związku z powyższym pytanie: Czy Asus P4P800 musi być koniecznie de luxe ? (zwłaszcza jak ktoś nie potrzebuje raida, SATA, firewire) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Misio-Jedi napisał(a): To ja mam w związku z powyższym pytanie: Czy Asus P4P800 musi być koniecznie de luxe ? (zwłaszcza jak ktoś nie potrzebuje raida, SATA, firewire) 1237698[/snapback] Nie musi być Deluxe. Ale ja akurat tylko taka z 875 znalazłem w komputroniku. A co do raida warto kupowac płyty z nim. A co fo FireWire to też dość przydatna zabawka. A nie rozumiem co to za pytanie o SATA ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoTaS Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam, Zdecydowanie coś z Abita ... Abit IC7-G najlepsza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 :mur: :mur: :mur: tylko IC7-G!! B) B) B) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...