Gość Bio Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 No jak w temacie. Słyszałem, że TwinMOS'y nie lubią Abitów... co myślicie o innych pamięciach? Szukam czegoś, żebym mógł mieć Semptrona 2200+ na FSB 250MHz... Cena max do 150 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LesniK Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam Poczytaj najpierw FAQ , pogrzeb troche w necie o sprzecie , jaki masz i wtedy dopiero bedziesz wiedzial, czego potrzebujesz. Zadajac takie pytania, nie licz raczej na sensowne odpowiedzi (bo pytanie jest bezsensowne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 no ok. Chodziło mi o to jaki ram kupić na który ma 400MHz i który by dobrze pracował, jeśli bym chciał podkręcić Semptrona 2200+ do FSB 250. To wszystko ma chodzić na Abicie NF7. Mam nadzieję, że wszyscy wiedzą o co chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Nie "Semptrona" tylko Semprona!!! Nauczcie się wreszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 masz cały przyklejony topik otym abicie ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akselus Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 za 175 mozesz miec 256 MB Kingmax HArdcore 4000 ktore ci pujda na 250 na pewno (jesli oczywiscie twoj sempronik podola, bo moj nie podolal :cry: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Hynix D43, kolesie na nich wyciagali 560 mhz :o :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 i jaki pewny ze osiagnie 250 na abicie! <glos z trzustki>hynix</glos z trzustki> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denubis Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) Na Hynixach w singlu prawie na bank pójdą na 250MHz. Ja mam 2x256MB i max idą na 9.5x246 stabilnie ale może to wina biodu?? Edytowane 14 Lutego 2005 przez Denubis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 najlepsze dla ciebie beda Wilki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...