osek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 witam Was, znacie jakis sposób aby to nagrać na twardziela? http://www.koreus.com/files/200406/umbilical_brothers.html btw- odjechany filmik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingcin Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 sciągasz go z ftp://ftp.koreus.com/pub/umbilical_brothers.wmv wystarczypopatrzec doc zrodla strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Znamy, wystarczylo kliknac na wlasciwosci tego filmiku i ukazałby cio sie adres: http://korvideo.free.fr/umbilical-brothers.wmv Wystarczy go teraz wkleic do jakiegos ściagacza plików typu dap czy getright. A jesli takowego nie masz to tworzysz nowy plik tekstowy i piszesz w nim: <a href="http://korvideo.free.fr/umbilical-brothers.wmv">BLEBLE</a> Potem zapisujesz go i zmieniasz mu rozszerzenie na html Wchodzisz do niego i klikasz PPM na BLEBLE wybierajac Zapisz element docelowy jako... Mozesz tez otworzyc go z Win Media Player i pliknac Zapisz multimedie... Pozdro Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 ftp://ftp.koreus.com/pub/umbilical_brothers.wmv - nastepnym razem podejrzyj zrodlo stronki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Te adresy ze zrodla co podajecie niestety nie działaja, przynajmniej u mnie. Ten co ja podalem jest prawidlowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 To w ogole jest bez sensu.. Przeciez tam na dole strony jest podany link do tego filmiku :) Po cholere ta zabawa ze zrodlem strony ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 To w ogole jest bez sensu.. Przeciez tam na dole strony jest podany link do tego filmiku :) Po cholere ta zabawa ze zrodlem strony ? :) 1238597[/snapback] http://www.chilloutzone.de/files/03080702.html to tu mi znajdź link.... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 http://www.chilloutzone.de/files/03080702.swf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Znamy, wystarczylo kliknac na wlasciwosci tego filmiku i ukazałby cio sie adres: 1237655[/snapback] o to mi chodziło :D dzięki wielkie. a pomoglibyście mi z tym: jakim cude? jak to zmienić- aby u góry było "otwórz".... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Musialbys odinstalowac winampa. Bo jak widac to on wwalil sie nad otwórz i dlatego tak jest. Mi osobiscie by to wogle nie przeszkadzało bo sam tak mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 albo dac wlasciwosci i pokazac zeby rozpakowal zipem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Musialbys odinstalowac winampa. Bo jak widac to on wwalil sie nad otwórz i dlatego tak jest. Mi osobiscie by to wogle nie przeszkadzało bo sam tak mam :D 1238796[/snapback] ale wątpie aby winamp... bo "wyszukaj" "nie poszło w góre" przez winampa ;] edit: po usunięciu wina nadal to samo... albo dac wlasciwosci i pokazac zeby rozpakowal zipemale co dokładniej bo nie jaże.... aha, i prosiłbym o wypowiadanie się w: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=112292&hl= bo widze że to nie będzie takie łatwe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Osek po jaką chorobę kolejny topic zakładasz ? Reinstal winrar'a coś daje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Osek po jaką chorobę kolejny topic zakładasz ? Reinstal winrar'a coś daje ? 1239128[/snapback] bo jakbyś zauważył nie bardzo dostaję odpowiedź!! a w ogóle- reinstall winrara da tyle samo co reinstal winampa- czyli NIC! to tzreba jakoś inaczej zmienić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Osek wyszukaj jest dlatego ze kliknoles PPM na folder:D Jesli zrobobilbys to z dowolnym plikiem wtedy nie bylo by wyszukaj a otwórz. To normalne zjawisko w windowsie XP. A odinstalowanie winampa zlikwiduje ci kilka tych opcji jesli ich nie chesz. Ewentualnie szukalbym mozliwosci ich wylaczenia w opcjach programu lub przy samem instalacji winampa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Osek wyszukaj jest dlatego ze kliknoles PPM na folder:D Jesli zrobobilbys to z dowolnym plikiem wtedy nie bylo by wyszukaj a otwórz. To normalne zjawisko w windowsie XP. A odinstalowanie winampa zlikwiduje ci kilka tych opcji jesli ich nie chesz. Ewentualnie szukalbym mozliwosci ich wylaczenia w opcjach programu lub przy samem instalacji winampa 1239455[/snapback] ehh, no aż mi głupio że myślicie tak, a nie inaczej o mnie :P e no- to jest tak: klikam dwa razy LPM(lewym przyciskiem myszy) i mi zamiast otworzyć sie ten katalog na którym klikałem (2razy) to otwiera sie NOWE OKNO i w nim "wyszukaj". rozumiecie? dałem tego screena- bo on dokałdnie pokazuje o co biega ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 aha juz kapuje o co biega:D Najwyrazniej jakis programik lub wirusik namieszał ci cos w rejestrze. Sproboj przeskanowac kompa jakims antywirusem, ewentualnie w opcjach folderów przywrocic wszystkie ustawienia na domysle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) aha juz kapuje o co biega:D Najwyrazniej jakis programik lub wirusik namieszał ci cos w rejestrze. Sproboj przeskanowac kompa jakims antywirusem, ewentualnie w opcjach folderów przywrocic wszystkie ustawienia na domysle... 1239958[/snapback] dzięki wielkie że w ogóle sie odezwałeś, alre juz po problemie.... w opcjach folderów->typy->folder plików.. nie miałem w ogóle akcji open ;] pozdro, dzięki EDIT: jednak diabeł: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=112292&hl= Edytowane 28 Stycznia 2005 przez osek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 dobra, widze że poprzednie to było za łątwe dla Was..... teraz zadnko: jak ściągnać te filmy z http://www.freestyle.to.pl/ (polecam obejrzec...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Te filmy sa we Flashu wiec sproboj programem: Flash Capture lub inna metoda podobno działa: wchodzisz na stronę z animacją, którą chcesz ściągnąć, jak sie wgra, szukasz jej w Temporary Internet Files (jak posegregujesz ze względu na rozszerzenie *.swf to będzie szybciutko) i przenosisz gdzie chcesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 ok, dzięki, zapisało sie.. ale jako flash.. *.swf... dałoby się to na avi? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Tutaj to juz tylko google pomoze :) http://www.google.pl/search?hl=pl&q=swf+to+avi&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...