dragoo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam ! Mam bardzo wazne pyytanie. Chchialbym sie dowiedziec w jakim katalogu w Windows XP sa zapisywane maile odbierne przez Outlock Express ? Jest to dla mnie bardzo wazne gdyz potrzebuje zapisac kilka maili a nie wiem gdzie je moge znalezc. Komp mi sie na maxa posypal, ledwo go wlaczylem i moge przegladac zawartopsc dyskow. Nie moge sie wbic do outlocka, dlatego prosze Was abyscie powiedzieli mi gdzie moge znalezc te pliki ! Z gory wielkie dzieki za odpowiedz ! Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 http://forum.purepc.pl/about90281.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragoo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Wielkie wielkie dzieki. Tweak rulezz :) BIG THX ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragoo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Ok, z outlockiem jakos sobie poradzilem (jeszcze raz wiekie podziekowania dla paulo :D ), jednak tym razem podobny problem klaruje mi sie z mozilla. Chodzi o to ze chchialbym zapisac swoje zakladki. Niestety i rowniez mozilli nie moge wlaczyc zeby wyexportowac zakladek. Dlatego drugi raz prosze Was o pomoc, jesli ktos wie w jakim katalogu znajduja sie te zakladki bede bardzo wdzieczny ! pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Pewnie gdzieś w X:\Documents and Settings\USER\Dane aplikacji\Mozilla\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 C:\Documents and Settings\NazwaUsera\Dane aplikacji\Mozilla\Profiles\default\ciąg_znaków.slt\bookmarks.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Konkretnie jest to plik: X:\Documents and Settings\user\Dane aplikacji\Mozilla\Profiles\user\vhgj75e2.slt\bookmarks.html UPDATE: No popatrz, paulo, prawie się zgraliśmy idealnie. :razz: Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Sikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragoo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 No niezle. Fajnie ze w folderze mozilla wogole nie mam azadnego katalogu :blink: o co chodzi ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Zobacz w Program Files. Jest opcja instalacji Mozilli bez podziału na profile użytkowników. Wtedy konfiguracja ustawień ładuje się gdzieś tam. Spróbuj wyszukać plik bookmarks.html. Gdzieś być musi. U mnie są tu: D:\Program Files\mozilla.org\Mozilla\defaults\profile\bookmarks.html D:\Program Files\mozilla.org\Mozilla\defaults\profile\PL\bookmarks.html D:\Program Files\mozilla.org\Mozilla\defaults\profile\US\bookmarks.html Któryś powinien być właściwy. UPDATE: Dodałem ścieżki. Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Sikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragoo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Wielkie dzieki za help'a. jeszcze raz regula sie potwierdza: TWEAK RULEZZZ !! Chodzilo glownie o plik bookmarks. Znalazlem go w katalogu: C:\Documents and Settings\USER\Dane aplikacji\Phoenix\Profiles\DEFAULT\QFX84Q52.SLT Jeszcze raz wielkie dzieki ! Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 C:\Documents and Settings\USER\Dane aplikacji\Phoenix\Profiles\...8O wow ale zabytek. :D Stara przeglądarka, czy tylko profil masz taki stary ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto666 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Witam zeby sie dowiedziec wystarczy wejsc do programu ktorego uzywasz i znalezc import export tam jak poszukasz jest pelna sciezka dostepu lub poszukac w \dokuments and settings\user\dane aplikacji\identities\ (w przypatku gdy uzywasz standardowo Outlook express Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Jest opcja instalacji Mozilli bez podziału na profile użytkowników.Czy jest taka opcja dla firefoxa? jeżeli tak to jak to sie robi? jakis paramter to instalki dodac czy jak? Mam firefoxa, zainstalowanego na d: i cały profil też na d: (jedynie cache dalem w pewne miejsce na c:) jednak troche mi z tym przeniesieniem zeszło i wolalbym taka instalacje bez profili o ile jest mozliwa. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jak zachowac te maila z outlocka? Chce zrobic format, a nie widze nigdzie opcji eksportu maili... ten link co podawal na poczatku topicu paulo juz nie dziala.. w sumie nic dziwnego, troche dawno to bylo.. wiec? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...