randomize Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam słyszałem ze po sieci krązy program który potrafi zmienic monitor w stroboskop: i teraz pytanie zna ktoś strone z której mozna go sciagnąc ??? Z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 http://winamp.com/plugins/details.php?id=139289 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Ale jak sie tym obsluguje :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 No w sumie tez wlasnie nie wiem jak to wlaczyć ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 no ja sie bawilem ale mi nic nie wychodzilo :/ moze jakis faq? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 zapodajcie jakiegoś manuala...... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 rozkminił ktoś ten progz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Nie wiem czy ten program jest do tego ;) To pierwsza pozycja z google jak szukałem ;p I wydaje mi się że może być to właściwy progs ;p ale głowy nie daje ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Maker ales pomógł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 jak ktos chce rozwalic monitor to holla :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) :blink: nie czytaliscie reviev na winamp.com ? Ten plugin jest do ustawiania oswietlenia w klubach: intelligent lights, smoke machines, strobos, dimmers and more... do rytmu muzyki. Nie macie sterownikow i swiatel, -> nic nie zdzialacie. Bedziecie tylko widziec ladne okienka na monitorze, ale dopóki nie zdobedziecie jakiegos klubu z profesjonalnym oswietleniem, raczej nie bedzie szans tego sprawdzic. :blink: edit... nigdy nie pamietam jak sie pisze dopóki. sorry. :/ Edytowane 29 Stycznia 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...