2pac Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"] a tak naprawde to wszystkie te glosniki komputerowe to jeden wielki syf najlepszy jest dobry wzmacniacz a do tego 4 glosniki 100 watowe hehe 8) Dokładnie. Wole nasłabszy "normalny" zestaw wzmacniacz+ 2x100W niż jakieś śmieszne głośniczki. dokladnie tak mam .... mialem kiedys jakies glosnik komputerowe z soboferem czy jak to tam sie pisze:) 900w pisalo hehe... nie dosc ze syf to jest to do tego po jakims czasie zaczal ten plastik trzeszczec.... tragedia:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 kolega koziol to by swoje logo zmienil bo straszy male dzieci ! Co to za moda na wlasna gebe ? Gdyby ona jeszcze ladna byla !! Lisek na forum narodzila sie jakas zla tradycja !! libero a Ty od kiedy jesteś za modą najeżdżania na ludzi? (i to moim skromnym zdaniem bez powodu?) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 dol zakresu (30hz) bardzo obiecujacy ale jesli to sie tak ma jak dotych 1000pmpo ktore jest rowne w zeczywistosci 10W hyba nawet tyle z tego nie wyciagniesz :lol: no to sory sluchalem troche badziewnych zestawow ktorymi inni sie zachwycali heheh najtanczy wzmacniacz i 2x50 super tanie kolumienki gwarantuja duzo lepsza jakosc dzwieku dla porownania moge sie miezyc zkazdym zestawem stawiam przeciwko wzmacniacz unitry 20W + kolumny 80W mildton ze zniszczonymi resorami basowcow z lat 80-tych :lol: pozatym nigdy ale to przenigdy nikt mi niewmowi ze to co sie zwie zestaw glosnikow komputerowych bedzie gralo glosniej od tych mildtonow i ze mozna tym straszyc sasiadow chba przez gipsowe lub tektorowe sciany :lol: jesli faktycznie ktos niema pieniedzy a glosnikow zamieza uzywac tylko i wylocznie do gier to dlaczego by nie ale za ta sume to juz bym wolal kupic sobie myszke do komputera niz takie pcspeakers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 libero a Ty od kiedy jesteś za modą najeżdżania na ludzi? (i to moim skromnym zdaniem bez powodu?) 8O Wiesz mam depresjie i nudzilo mi sie wczoraj i oto wynik :) Swoja droga cos w tym jest :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 [ Wiesz mam depresjie i nudzilo mi sie wczoraj i oto wynik :) Swoja droga cos w tym jest :P Ładnie to tak wyżywać się na innych? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Panowie o co ta kłótnia. Co do MediaTechów to za 200 zł masz zestaw głośników 5.1 całkiem przyzwoicie grających. Nie mówię podkreślam NIE MÓWIĘ że te głośniki są lepsze od creativa... ale za takie pieniądze nie można wymagać cudów... To tak jak z samochodami można kupić Daewoo za rozsądną, które całkiem przyzwoicie jeździ, a można kupić np. BMW za "znacznie" większe pieniądze, które ma super osiągi... Chodzi o to że jak nie jesteś audiofilem i masz mało kasy to te głośniczki są naprawdę niezłe... jezeli natomiast potrafisz usłuszeć każdą niezgodność dźwięku itp itd... to nawet nie patrz w ich stronę No myślę że temat wyczerpany... he :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 w Media Markt w Gdansku Creative FPS 1600 sa za 249 PLN... jakby ktos zaintereszony - zapraszam...I to są dopiero dobre głośniki które warto kupić :!: Dokladnie i na takie zamierzam zamienic swoje SAMSUNGi SMS-5100, ktore sa najlepsze wedlug mnie w klasie zestawow 2.1 do 200 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 ehe a ja mam duzo lepsze >:) SOm to CReativy >:) PLAY WORKS PS 2100 Digital >:) hehe subwoffer i dipole >:) zajebiscie daja >:), subwoofer ma srednice10 cm >:) badz 12 >;) heehe ale i tak ten sprzet przeszedl jusz 3 overloady co najmniej >:) hehe zamiast tego malego subwoeera podlaczylem >:) TUBE 50 cm , glosnik basowy GMs o mocy 280 wat >:) heeh z tym no >:) dziura w magnesie ze lepszy dzwiek eci >:) z cewki >;) i naprwde zmachol w tych cambrigach jest zaslaby do tej tuby >:) aha kot wie jak zrobic zeby nie syczalo w glosniczkach ?? czyzby sie chipset grzal ?? aha to nie jest tak ze dam na full i zadna nuta nie leci tylko np. na polowie jest :P dzieje sie tak od nie dawna >:) hmm cos qmpel mowil ze sie kupuje jakoms paste czy cos takeigo :P ale w to niezbyt woerze >;) hehs i do tego dalem za nie 30 zloty >;) heh wygralem je w CD-actionie >:) 2 miejsce >:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Heh, http://www.pc-tech.com.pl/ , spojrzcie na glosniki w drugim pionowym rzedzie po lewej. Hm..chyba je kupie ale moze cos o nich powiecie, hem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Heh, http://www.pc-tech.com.pl/ , spojrzcie na glosniki w drugim pionowym rzedzie po lewej. Hm..chyba je kupie ale moze cos o nich powiecie, hem ? nie radze >:) jsuz ci na ircu odpowiedzialem >:) nawet nie poczujesz basu z subwoofera bo bedzie dawal tak jak mojemu qmplowi zamiast byc aktywny i grac kiedy ma to tamten nawwet soprany gral :P a bas jak lecialo czy to srednie tony czy niskie :P wiec lepej creatuvy , albo wiezez terchniza z zestwaem 5 glosnikuw takiej jak muj qmpel ma >:) za bodajrze 2 tys >;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"] a tak naprawde to wszystkie te glosniki komputerowe to jeden wielki syf najlepszy jest dobry wzmacniacz a do tego 4 glosniki 100 watowe hehe 8) Dokładnie. Wole nasłabszy "normalny" zestaw wzmacniacz+ 2x100W niż jakieś śmieszne głośniczki. Zgodze sie, lecz cena tych troche odstepuje od nawet najgorszych glosnikow komputerowych... ja mam wsio podlaczone pod Pioneera + 2 x 60W Celestion... ladnie gra... tylko na wiecej (4, 4.1, 5.1 mnie nie stac:( ), takze jesli bym mial wybierac nic czy badziew... BADZIEW - kiedys sie dorobie to se kupie pozadny sprzet... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 kolega koziol to by swoje logo zmienil bo straszy male dzieci ! Co to za moda na wlasna gebe ? Gdyby ona jeszcze ladna byla !! Lisek na forum narodzila sie jakas zla tradycja !! W przeciwienstwie do Ciebie nie boje sie pokazac swojej twarzy. Pokaz swoja fotke to posmiejemy sie razem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 a tak naprawde to wszystkie te glosniki komputerowe to jeden wielki syf najlepszy jest dobry wzmacniacz a do tego 4 glosniki 100 watowe hehe 8)Chyba się nie zgodzę - a co powiecie o Logitech Z-560 :?: lub Z-680 - oba z certyfilaktem THX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 a tak naprawde to wszystkie te glosniki komputerowe to jeden wielki syf najlepszy jest dobry wzmacniacz a do tego 4 glosniki 100 watowe hehe 8)Chyba się nie zgodzę - a co powiecie o Logitech Z-560 :?: lub Z-680 - oba z certyfilaktem TXH.Tylko, że cena tych głośniczków zbliżona jest do low-endowych zestawów amplituner DD5.1 + komplet głośników + subwofer aktywny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Tylko, że cena tych głośniczków zbliżona jest do low-endowych zestawów amplituner DD5.1 + komplet głośników + subwofer aktywny... Raczej nie mysle ze sa tansze Z 560 kosztuja 1279,- zł To ja nie wiem jaki amplituner i jakie glosniki z subem kupisz za tyle ? Ale jak sie uda to bedzie to totalne goowno tak sadze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Tylko, że cena tych głośniczków zbliżona jest do low-endowych zestawów amplituner DD5.1 + komplet głośników + subwofer aktywny... Raczej nie mysle ze sa tansze Z 560 kosztuja 1279,- zł To ja nie wiem jaki amplituner i jakie glosniki z subem kupisz za tyle ? Ale jak sie uda to bedzie to totalne goowno tak sadze :) Rok temu kupiłem sobie za 1600zł zestaw MX740 Philipsa (amplituner FR740 5x60W + 5 głośników, obecnie cena napewno jest niższa), zaś subwoofer już miałem wcześniej. Zbudowałem go samodzielnie - skrzynka 50dm3 bass-reflex, głośnik 30cm, końcówka mocy 100W (w sinusie), filtr aktywny - kosztował mnie nieco poniżej 200zł i jedną sobotę pracy. Jestem bardzo zadowolony z całości, a przy okazji mam bardzo dobre radio. Napewno każdy zestaw komputerowy, biorąc pod uwagę również te głośniczki Logitecha Z680, wymięka przy tym pod względem jakości, funkcjonalności, jak i głośności :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Kiedyś bawiłem sie w takie głośniczki komputerowe, ale pewnego dnia sie wku****em i wziełem se na raty wieże, zestaw pięcio głośnikowy (dwie satelity, centralny i dwa stereo (czyli odpowiedzialne za niskie tony).I dopiero mi sie filmy ogląda wyczes i muzy sie słucha tak samo.Moc głośników przednich to 2x80W, satelit 30W, centralnego 60W.I dopiero teraz jestem HAPPY :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 dol zakresu (30hz) bardzo obiecujacy ale jesli to sie tak ma jak dotych 1000pmpo ktore jest rowne w zeczywistosci 10W hyba nawet tyle z tego nie wyciagniesz :lol: no to sory sluchalem troche badziewnych zestawow ktorymi inni sie zachwycali heheh najtanczy wzmacniacz i 2x50 super tanie kolumienki gwarantuja duzo lepsza jakosc dzwieku dla porownania moge sie miezyc zkazdym zestawem stawiam przeciwko wzmacniacz unitry 20W + kolumny 80W mildton ze zniszczonymi resorami basowcow z lat 80-tych :lol: pozatym nigdy ale to przenigdy nikt mi niewmowi ze to co sie zwie zestaw glosnikow komputerowych bedzie gralo glosniej od tych mildtonow i ze mozna tym straszyc sasiadow chba przez gipsowe lub tektorowe sciany :lol: jesli faktycznie ktos niema pieniedzy a glosnikow zamieza uzywac tylko i wylocznie do gier to dlaczego by nie ale za ta sume to juz bym wolal kupic sobie myszke do komputera niz takie pcspeakers I to jest to !!!! UNITRA Rulezzzz !!!!!!!!!!! Ja mam 2 wzmacniacze unitry i 4 kolumny (tez lata 80 :) i przebija wszystkie creativy !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Eee tam, lepiej kupic zestaw SB Audigy + glosniki 5.1 Cambridge Soundworks. Widzialem je przedwczoraj w lodzkim MediaMarkcie za 599 zl. W ogole zastanawiam sie po co ja kupowalem tego Audigy bez glosnikow za 320 zl... :? (ale i tak nie dla mnie byla ;)) P.S. Widzialem tam tez glosniczki jakiejs nieznanej firmy Manta (po 289), z wygladu identyko jak ten MediaTech - nasuwaja sie oczywiste wnioski... Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...