Gość ediee Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zapraszam tutaj do zamieszczania problemów, wyników tych karta, niedługo bede ją miał i tez dodam swoje, ale taki topic powinien istniec, zeby nie trzeba było tyle szukac. Piszcie o wynikachoc, jak sie sprawuje, głosnisci jakosci obrazu, itp. Zapraszam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panzac Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Osobiscie interesuja mnie wyniki leadtek 6600gt extreme (pamieci 1.6), gdyz widzialem testy na ktorych przy pamieciach @ 670(1340) zblizala sie niebezpiecznie blisko 6800gt. Gdybys ktos taka posiadal to prosze o opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GULON Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 to dobry pomysl zeby zalozyc taki temat gdzie beda rozne informacje o GF 6600/6600GT .Sam niedlugo kupuje wlasnie GF 6600GT i tez napewno cos tu napisze a teraz bede obserwowal ten topic i mam nadzieje wyjdzie z niego bardzo goracy temat :D:D:D: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Osobiscie interesuja mnie wyniki leadtek 6600gt extreme (pamieci 1.6), gdyz widzialem testy na ktorych przy pamieciach @ 670(1340) zblizala sie niebezpiecznie blisko 6800gt. Gdybys ktos taka posiadal to prosze o opinie. 1237983[/snapback] Może i tak, ale raczej tylko gdy AA będzie wyłączone, bo włączając upiększacze GF 6600 traci dużo, bardzo dużo, więcej niż 6800. Co do tematu. Miałem Gigabyte GF 6600 GT 580 MHz z rdzenia oraz 580 MHz z pamięci - powyżej artefakty. Wentylator dość głośny, ale dla mnie znośny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panzac Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Może i tak, ale raczej tylko gdy AA będzie wyłączone, bo włączając upiększacze GF 6600 traci dużo, bardzo dużo, więcej niż 6800. 1239274[/snapback] No tak by wskazywala logika, ale tutaj wyniki pokazuja cos odmiennego.. Byc moze tak sie zachowuje tylko w farcry, kto wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...