Skocz do zawartości
Gość ediee

Gf6600/6600gt Pciexpress

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam tutaj do zamieszczania problemów, wyników tych karta, niedługo bede ją miał i tez dodam swoje, ale taki topic powinien istniec, zeby nie trzeba było tyle szukac. Piszcie o wynikachoc, jak sie sprawuje, głosnisci jakosci obrazu, itp. Zapraszam!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to dobry pomysl zeby zalozyc taki temat gdzie beda rozne informacje o GF 6600/6600GT .Sam niedlugo kupuje wlasnie GF 6600GT i tez napewno cos tu napisze a teraz bede obserwowal ten topic i mam nadzieje wyjdzie z niego bardzo goracy temat :D:D:D:

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie interesuja mnie wyniki leadtek 6600gt extreme (pamieci 1.6), gdyz widzialem testy na ktorych przy pamieciach @ 670(1340) zblizala sie niebezpiecznie blisko 6800gt. Gdybys ktos taka posiadal to prosze o opinie.

1237983[/snapback]

Może i tak, ale raczej tylko gdy AA będzie wyłączone, bo włączając upiększacze GF 6600 traci dużo, bardzo dużo, więcej niż 6800.

Co do tematu. Miałem Gigabyte GF 6600 GT

580 MHz z rdzenia oraz 580 MHz z pamięci - powyżej artefakty.

Wentylator dość głośny, ale dla mnie znośny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i tak, ale raczej tylko gdy AA będzie wyłączone, bo włączając upiększacze GF 6600 traci dużo, bardzo dużo, więcej niż 6800.

1239274[/snapback]

No tak by wskazywala logika, ale tutaj wyniki pokazuja cos odmiennego..

Byc moze tak sie zachowuje tylko w farcry, kto wie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi