ruseq Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Czy wie ktos czy gdzies ktos naprawia karty typu 9700PRO ?? albo jak jest z serwisem po gwarancyjnym u producenta .... mam dostep do 20 sztuk r9700pro po smiesznych pieniadzach tylko ze karty sa tak czy inaczej nie w pelni sprawne czy to artefakty czy to tvout niedziala lub wogole niesprawne jesli sie ktos orientuje w kosztach ewentulnej naprawy pogwarancyjnej to bede wdzieczny za info :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 ja pisalem do ati w sprawie mojego r9500 to pierwsza rzecz pytaja cie o s/n bo jesli jest build by ati to 75$ za ssztuke i naprawiaja... pisalem tez do szafirkow ale gosc wykrecil sie sianem...czemu nie sprobujesz pccenter.pl? w ogole to podziel sie tymi radkami? ja takiego bez tv-outu to moge wziac za jakas rozsadna cene.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruseq Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Czy wie ktos czy gdzies ktos naprawia karty typu 9700PRO ?? albo jak jest z serwisem po gwarancyjnym u producenta .... mam dostep do 20 sztuk r9700pro po smiesznych pieniadzach tylko ze karty sa tak czy inaczej nie w pelni sprawne czy to artefakty czy to tvout niedziala lub wogole niesprawne jesli sie ktos orientuje w kosztach ewentulnej naprawy pogwarancyjnej to bede wdzieczny za info :] 1237944[/snapback] tylko ja musze byc pewien ze mi sie oplaci sprowadzac zeby pozniej sie nie okazalo ze doloze do interesu :/ a z ta naprawa pogwarancyjna to daja 100% ze naprawia :> bo jak tak to im hurtowo wysle wszystkie sztuki co gorzej uwalone i niech sie mecza :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 przeczytaj wiadomosc prywatną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 najwyzej sprzedasz na czesci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Ja tez chetnie bym jednego przyłyczył ;] Jakby co to pisz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruseq Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 to ile moze byc wart taki r9700pro powiedzmy calkiem niesprawny tzn wsadzam do kompa i nic :] bo musze obliczyc koszt czy to sie oplaca kupowac czy nie bo jak polowa z tych kart bedzie martwa a powiedzmy 2 tylko wmiare sprawne( mam nadzieje ze wiecej :-P ) to zebym pozniej niemial malego zlomowiska w domku :] drogiego zlomowiska :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 na pewno nie beda martwe na smierc... co chwile ktos cos chce na czesci.... ja z takiego trupa to bym probowal przelutowac pamieci na moje r9500 (pod warunkiem posiadania odpowiedniego warsztatu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruseq Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 na pewno nie beda martwe na smierc... co chwile ktos cos chce na czesci.... ja z takiego trupa to bym probowal przelutowac pamieci na moje r9500 (pod warunkiem posiadania odpowiedniego warsztatu) 1238219[/snapback] no to kupilem za tydzien bede je mial i bede plakal nad swoim losem :mur: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...