killua Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Jak wyzej ? Jakie polecacie tusze(zwlaszcza czarny) do tej drukarki / oczywiscie nieorginalne , jakies tanie a dobre ?? DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Ja zawsze kupoje tusze w tym sklepie: http://sklepamm.win.pl/eshop/store.php?cat...t=asc&ord=nazwa wysylajo poczto i majo duzy wybor:) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11111 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 hehe ja kupuje nieorginalne po 25zl kolor i po 20 zl czarny a mam drukarke ip3000 canona... chyba inkjet albo inktec ale raczej to pierwsze.... kupuje na stoisku w tesco ;-) za kasami.... raz kupilem tusze na allegro od typka (nie podam xywy jak juz to na priv;-) jeden tysz wychodzil.....eeee komplet 22zl... wlozylem czarny (bo mi sie skonczyl) i co widze.... pierwszy wydruk jest spoko tylko pod koniec zaczyna zamiast czarnego biale drukowac.... spox przeczyszczenie glowic i next o cholera jeszcze gorzej.... na faceta z allegro bluzgi pod nosem...... aha zapomnialem dodac ze jak otworzylem tusz (zdarlem naklejke zabezpieczajaca) to wylal mi sie na rece i myslalem ze matka mnie za***** jakbym cos poplamil.... nom i nastepne wydruki juz wogule nie posiadaly czarnego a inne kolory byly brzydkie (bo sie powinny mieszac z czarnym) myslalem juz ze zniszczylem nowa drukarke (3 wymiana tuszy) ppojechalem do typka po tusze do tesco te za20-25zl i pytam sie co robic mowi mi ze czyszczenie glowic - mowie ze robilem a pozniej mowi ze komplet oryginalnych tuszy i wio do serwisu :/ ok przerazenie.... ale mowi dalej ze mozliwe ze drukarka wogole nie pobiera tuszu.... te nowsze modele maja zabezbieczenie przed jakoscia tuszu i te gorsze wogole nie pobiera.....pomyslalem mozliwe.... zaladowalem ten za 20 zl od typka po powrocie do domu i patrze drukarka jak nowka.... hehe czyli facet ztesco najprawdopodobniej mial racje.... nom bo co na allegro jeden tusz wychodzil 22/4=5,5 wiec sa jakies malo warte..... hehe to tyle odemnie wiec nie kupuj nic za taniego.... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yegyk Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 siema, żeby uniknąć problemów z tuszami (jakie miał np. mój przedmówca) do tej świetej moim zdaniem drukarki, jak za ta cene, polecam looknąć na test przeprowadzony przez komputer swiat: black: http://www.komputerswiat.pl/informacje/tes...CI24CZARNY.html colour: http://www.komputerswiat.pl/informacje/tes...BCI24KOLOR.html ja, aktualnie używam farbek (black i kolor) activejeta są tanie i zwłaszcza kolorowy dobrej jakości, na samym poczatku chciałem zakupic tusze inkteca ale okazało sie, że firma nie prowadzi sprzedaży zestawów napełniajacych :cry: , a szkoda, tak tylko klientów tracą... a i jeszcze co do tuszy activejeta w zestawie napełniających znajduje sie taki jeden pojemniczek z bezbarwnym płynem służy on do tworzenia antramentu fotograficznego mieszajac go (ten magiczny płyn :) ) z poszczegółnymi kolorami w odpowiednich proporcjach.... , oraz do czyszczenia głowic a to wszystko za cene 30 kolor, 24 za czarny w kazdym 3x 25 ml farbki + 1x25 ml (magiczny płyn :D ), polecam, pozdro all, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwsrd Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ja zdecydowałem sie na używanie blackpointów (do ip2000) i jestem zadowolony jednak odkryłem mała przypadłość przy drukowaniu dla ciotki fotek ( bo jej się nagle zachciało siostrzeńca mieć w zestwie lol) przy 3 fotce 10x15 wkład nie nadążał z podawaniem tuszu no i 1 papir poszedł do kosza .... od przy takim zuzyciu duzym chyba należy odczekać 3-5 min co by grawitacja zadziałała ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwsrd Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Póbowałem zamienniki Activjeta są ok ale przebitke jaka robia ludzie na tych tuszach to o pomste do nieba woła ja kupuje po 15 czany + kolor a widziałem sam czarny - za 21 zł wariaci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Czy te tusze: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4143...92d32345f435a41 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4143...92d32345f4b4f4c Będą pasować do Canon'a IP2000 ?? Pytam się bo w hurcie są za śmieszną cenę a akurat będe robił niedługo zamówienie to bym dla klientów pozamawiał :) Pozdrawiam EDIT - już nieważne :) Kupiłem po 10szt. na allegro po 3.99zł i 4.99zł odpowiednio za czarny i kolorowy :) Ale i tak nic nie przebije 4000 stron za 20zł na laserówce :) Edytowane 22 Września 2005 przez Kwiecień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) To są BCI-24, więc będą pasować. EDIT: Nie doczytałem Twojego EDIT he :-| Edytowane 25 Września 2005 przez Eskan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...