Tank_26 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam. Mam gf4 ti i występuje w nim problem. Pokazują się różne artefakty. Gdy poruszam kartą to artefakty się zmieniają. Jak ją "ustawię" to czasami działa bez problemu. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Na innych kartach to samo? Może port AGP jest uszkodzony (jakieś pęknięcia na lutach). Ewentualnie karta coś przeszła i teraz takie jazdy. Jak zmniejszysz taktowanie rdzenia i pamięci nadal to występuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 j.w. sprawdz inna grafe w tym AGP moze port "wyruchany" a może cos nie tak z tym albatronkiem ( swego czasu były np na allegro jakies poserwisowe sztuki i troszku luda miało z nimi problemy ) tez go sprawdz na innym kompie jak masz mozliwosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank_26 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Agp w porządku. Mam gf3 ti 200. Dałem kumplowi gf 4 do sprawdzenia (jest u mnie w pracy bardzo dobrym elektronikiem). Jak coś z tego wyjdzie to dam znać. Spotkałem się z różnymi usterkami ale żeby trzeba było kartą ruszać............wymiękam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...