soprano33 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 mam problem z filmami Dvdrip. osttnio dostałem kilka filmów dvdrip...są one kodowane różnymi xvidami....po zainstalowaniu najnowszego Xvida 1.1.0 beta....wszystko elgancko chodzi, poza jednym filmem gdzie jest kodowany Xvidem - Hls....ten film skacze mi i się zacina (klatki idą wolniej)...może ktoś wie jaki nadaje się do tego Xvid i skąd go mozna pobrać??? pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ffdshow Juz nic nie bedzie skakac. A xvid odinstaluj (jesli sam nie kodujesz). Tylko dvdripy to piractwo... :mellow: Chyba, ze to filmy z rodzinnych spotkan :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 a mi ostatnio ffdshow niezle szopki odstawial i go odinstalowalem bo sie gryzl z jakims kodekiem innym i kopal dzwiek, przycinal filmy, zostawilem nowego xvida i smiga juz bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIMAKNS Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 WITAM MAM PODOBNY PROBLEM WŁASNIE MAM SCIĄGNIETEGO CUBE ZERO I JEST W FORMACIE DVD RIP GŁOS IDZIE SZYBCIEJ NIŻ OBRAZPO PROSTU OBRAZ JEST SPOWOLNIONY PODOBNIE MIAŁEM Z FILMEM INIEMA MOCNI TYLKO TAM FILM LECIAŁ PRZEZ 2 MIN I SIE OBRAZ ZACIOŁ I ZACZOŁ SKAKAC LUDZIE PORADŹCIE COS. DODAM IŻ MAM WOLNEGO KOMPA CZY TO MOŻLIWE ŻE TO OD SŁABEGO KOMPA MÓJ KOMP TO P2 366 64 RAM PROSZE O ODPOWIEDZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 1. Papa. Milo bylo poznac ;] 2. Naucz sie pisac po "polskiemu" 3. Filmow sie nie sciaga tylko: wypozycza,kupuje,oglada w kinie. 4. Pozegnalem sie z Toba ? :P Co do jedynego sensownego pytania... Kompa masz wporzo do filmow... Powinien wystarczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...