=NaZcA= Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Wczoraj sciagnalem sobie stery ATI DNA_3.5.4.12. Gry lepiej chodza, niektore nawet sporo ale jest jedna rzecz ktora mnie denerwuje. Jak wlaczam byle jaką gre to po lewej stronie na gorze jest taki bialy pasek z 1 cm szerokosci i 5 dlugosci i mi miga jak stroboskop....niby w niczym nie przeszkadza ale troche wkurza takie cos migajace na ekranie. W filmach jest wszystko ok. Probowalem cos pozmieniac w ustawieniach sterow ale nie pomoglo. Spotkal sie moze ktos z czyms podobnym bo juz sam nie wiem co mam z tym zrobic........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 U mnie na tych właśnie sterach wszystko jest O.K. Dziwne... A na innych sterach np. starszych DNA nie masz czegoś takiego tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=NaZcA= Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 U mnie na tych właśnie sterach wszystko jest O.K. Dziwne... A na innych sterach np. starszych DNA nie masz czegoś takiego tak? 1238814[/snapback] No wlasnie na innych wszystko cacy, tylko tutaj klapa........nie pisalbym tutaj tego jakbym sam mogl dosc co jest nie tak i jakby to tak nie wkurzalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Mam pytanie bo nie znam sie na tych DNA'ch, mianowicie czy one działają podobnie do Omeg, tzn czy odblokowują potoki na radkach 9800SE. Jeśli tak to które są szybsze i lepsze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...