Skocz do zawartości
AdamDyczkowski

I etap modyfikacji.

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj bardzo mi się nudziło,a temp. procka wynosiła ok. 44 stopni.

Więc dorwałem stary zasilacz wykręciłem z nie go wentylator, wiertarka, wyrzynarka i otwór w ubudownie wycięty, później dziurki na śruby, przykręcenie, podłączenie kabelków(thanx Grzybu) i temperaturka spadła o 4 stopnie, jutro będę po drugiej stronie obudowy zakładał drugi wiatraczek wyciągający ciepłe powietrze.

Adam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde przestańcie się czepiać. Możecie po prostu nic nie pisać.

Update: Czy każdy człowiek który zrobi coś nie tak musi od razu zje 8O kę dostawać?? Widocznie na tym forum trzeba bardzo uważać co się pisze.

Ehh, zero zrozumienia...

pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj bardzo mi się nudziło,a temp. procka wynosiła ok. 44 stopni.

Więc dorwałem stary zasilacz wykręciłem z nie go wentylator, wiertarka, wyrzynarka i otwór w ubudownie wycięty, później dziurki na śruby, przykręcenie, podłączenie kabelków(thanx Grzybu) i temperaturka spadła o 4 stopnie, jutro będę po drugiej stronie obudowy zakładał drugi wiatraczek wyciągający ciepłe powietrze.

Adam

]

A dla mnie to jest zwykle nabijanie postoow...Stary jak nie masz oczym pisac to nie pisz i tyle:)

Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekaw jak wygladała wasza pierwsza modyfikacja...

moja pierwsza modyfikacja bylo calkowite zdemolowanie zasialcza :lol:

chodzi o to ze sie dziad sfajczyl i tak sie wnerwilem ze zlapalem za kable i przywalilem w podloge (pod dywanem do tej pory jest wgniecenie w klepkach) 8O , nastepnie ze 3x na niego wskoczylem (az mi sie kapec rozwalil) :lol: i dobilem metalowa rurka 8O

czy ktos tez tak zmodyfikowal swoj zasilacz :?: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma to jak wyrozumialosc ....Nic dziwnego ze kolega cieszy sie ze swojej modyfikacji , to jego pierwsza . I nie musicie od razu tak z niego zartowac ...A takie wlasnie beznadziejne smiechy to jest nabijanie postow . Jak mi czyj temat nie odpowiada to poprostu olewam to i nic nie pisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma to jak wyrozumialosc ....Nic dziwnego ze kolega cieszy sie ze swojej modyfikacji , to jego pierwsza . I nie musicie od razu tak z niego zartowac ...A takie wlasnie beznadziejne smiechy to jest nabijanie postow . Jak mi czyj temat nie odpowiada to poprostu olewam to i nic nie pisze.

czy mam od jutra zaczac codziennie pisac ze znowu grzebie w kompie i wymieniam diody lub lutuje kabelki?, ok niech pisze, ale jak zrobi i wyjdzie mu z tego cos rzeczywiscie CIEKAWEGO, bede pierwszym ktory go pochwali!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A fe... nieładnie...

Powiedzmy, że jak Berkut napisze zmieniłem stary kompresor na nowy, to ja skomentuje: " a może by tak dla odmiany coś ciekawego?" to ciekawe czy mnie zlinczują czy tylko zwymyślają.

Panowie, trochę powagi, wiem, że jesteście starymi wyjadaczami, i dziura w obudowie to dla was nie nowość, ale żby od razu wyśmiewać?

Tylko dlatego, że człowiek nowy i zadał parę podstawowych pytań, od razu czepiacie się go jakby przed chwilą powiedział, że komputery są dla gejów czy coś... zachowajmy powagi, jeżeli kogoś to nie interesuje to nie musi czytać, ani tym bardziej komentować. Takie wystawianie na pośmiewiskom dowodzi o tym, że na tym forum siedzą same zblazowane stare byki, których już nic nie rusza... nieładnie...

Ja zeby daleko nie szukać, jeszcze nic poważnego w kompie nie zmodowałem, nie wycinałem, nie odklejałem ani nie szlifowałem, i jak tylko zrobię cokolwiek, choćby to było najprostsze zadanie, zamierzam się tym pochwalić, bo to przede wszystkim dzięki forum będę dysponował wiedzą jak to zrobić... mam nadzieję, że wtedy nie usłyszę takich samych jakie tutaj padły...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A fe... nieładnie... 

Powiedzmy, że jak Berkut napisze zmieniłem stary kompresor na nowy, to ja skomentuje: " a może by tak dla odmiany coś ciekawego?" to ciekawe czy mnie zlinczują czy tylko zwymyślają. 

Panowie, trochę powagi, wiem, że jesteście starymi wyjadaczami, i dziura w obudowie to dla was nie nowość, ale żby od razu wyśmiewać? 

Tylko dlatego, że człowiek nowy i zadał parę podstawowych pytań, od razu czepiacie się go jakby przed chwilą powiedział, że komputery są dla gejów czy coś... zachowajmy powagi, jeżeli kogoś to nie interesuje to nie musi czytać, ani tym bardziej komentować. Takie wystawianie na pośmiewiskom dowodzi o tym, że na tym forum siedzą same zblazowane stare byki, których już nic nie rusza... nieładnie... 

Ja zeby daleko nie szukać, jeszcze nic poważnego w kompie nie zmodowałem, nie wycinałem, nie odklejałem ani nie szlifowałem, i jak tylko zrobię cokolwiek, choćby to było najprostsze zadanie, zamierzam się tym pochwalić, bo to przede wszystkim dzięki forum będę dysponował wiedzą jak to zrobić... mam nadzieję, że wtedy nie usłyszę takich samych jakie tutaj padły...

Nie chodzi (mi) o to ze koles sie cieszy z "moda" (czy to wlasciwe okreslenie ?) niech sie cieszy, jak najbardziej.

Ale zapodawanie takich topicow jest IMHO zasmiecaniem forum, wyobrazasz sobie jakby forum wygladalo, gdyby kazdy taki topic zalozyl ?

czasem nawet pare razy dziennie ?

Jak Holman napisal, po kazdym "modzie" diodow kabelkow czy innych duperelkow ?

WOW 8O zgroza 8O

Owszem niech sobie pisze, pochwali sie, ale np na Oslej Laczce 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi