Skocz do zawartości
wadim

Gdzie W Lublinie Mozna Kupic Grafe Abita I Hynixy?

Rekomendowane odpowiedzi

rzeczywiscie, nie ten dział ale to przez to ze mam otwarych kilka podstron. Ale czy trzeba tak dramatyzowac chyba moze sie zdarzyc pomyłka nie? ale widac sam nie czytales regulaminu tam pisze zeby nie pisać co maja modreatorzy zrohbic bo to sa osoby ktore wiedza jak zareagowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rzeczywiscie, nie ten dział ale to przez to ze mam otwarych kilka podstron. Ale czy trzeba tak dramatyzowac chyba moze sie zdarzyc pomyłka nie? ale widac sam nie czytales regulaminu tam pisze zeby nie pisać co maja modreatorzy zrohbic bo to sa osoby ktore wiedza jak zareagowac.

1239081[/snapback]

no właśnie- zaczyna mnie wqrwiać że niektórzy zamykają już co drugi topic :mad: , może niedługo będziemy zamykać wszystkie jak leci i każdemu dawać bany ?? :angry:

co do pytania to sklep comp ma Abity uGuru (tylko nie wiem o co ci chodzi dokładnie czy o mobo czy samo 3rdEye) ale ogólnie odradzam kupowanie Abitów na VIA- sam mam i straszny szmelc.... Abit schodzi na psy...

Niestety w tym sklepie nie mają hynixów... ale w całym pasażu na Fabrycznej jest tyle sklepów, że jak w każdym spytasz czy ci sprowadzą to na pewno trafisz- pytanie czy tanio.

BTW: a nie wiesz czy ktoś w Lublinie ma produkty DFI lub sprowadza ??

zagadaj do mnie na gg, bo masz skrzynkę pełną

Edytowane przez majkel84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie też sie nie spotkałem zeby DFI sprowadzali gdziekolwiek, jak im mowie tą nazwe to często chłopaki w sklepach poprostu wytrzeszczają oczy i bladną :) chodzi mi o GRAFICZKE abita uguru 9550 :) płytke to mozna dostać wszędzie :) gorzej z kartą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...