wadim Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Wtam, moze ktorys z panów orjetuje sie gdzie mozna kupic abita uguru w lublinie? bo bylem w kilku skelpach to tylko oczy sprzedawcy wytrzeszczyli :( to samo z hynixami d-43 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 zastanów sie czy umiesciłeś posta w dobrym miejscu :mur: a teraz poproś moderatorów żeby nie dawali ci bana za wrodzona głupote :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 rzeczywiscie, nie ten dział ale to przez to ze mam otwarych kilka podstron. Ale czy trzeba tak dramatyzowac chyba moze sie zdarzyc pomyłka nie? ale widac sam nie czytales regulaminu tam pisze zeby nie pisać co maja modreatorzy zrohbic bo to sa osoby ktore wiedza jak zareagowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) rzeczywiscie, nie ten dział ale to przez to ze mam otwarych kilka podstron. Ale czy trzeba tak dramatyzowac chyba moze sie zdarzyc pomyłka nie? ale widac sam nie czytales regulaminu tam pisze zeby nie pisać co maja modreatorzy zrohbic bo to sa osoby ktore wiedza jak zareagowac. 1239081[/snapback] no właśnie- zaczyna mnie wqrwiać że niektórzy zamykają już co drugi topic :mad: , może niedługo będziemy zamykać wszystkie jak leci i każdemu dawać bany ?? :angry: co do pytania to sklep comp ma Abity uGuru (tylko nie wiem o co ci chodzi dokładnie czy o mobo czy samo 3rdEye) ale ogólnie odradzam kupowanie Abitów na VIA- sam mam i straszny szmelc.... Abit schodzi na psy... Niestety w tym sklepie nie mają hynixów... ale w całym pasażu na Fabrycznej jest tyle sklepów, że jak w każdym spytasz czy ci sprowadzą to na pewno trafisz- pytanie czy tanio. BTW: a nie wiesz czy ktoś w Lublinie ma produkty DFI lub sprowadza ?? zagadaj do mnie na gg, bo masz skrzynkę pełną Edytowane 27 Stycznia 2005 przez majkel84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Własnie też sie nie spotkałem zeby DFI sprowadzali gdziekolwiek, jak im mowie tą nazwe to często chłopaki w sklepach poprostu wytrzeszczają oczy i bladną :) chodzi mi o GRAFICZKE abita uguru 9550 :) płytke to mozna dostać wszędzie :) gorzej z kartą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...