malkovich Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Witam Czy ktoś zna jakiegokolwiek dostawcę Internetu radiowego (bo TPSA nie ma NEOSTRADY w strefie num. 0-22 727 xx xx) w okolicach Piaseczna w kierunku Zalesia Górnego (dokładnie Jeziórko). Proszę o namiary. Satelita odpada, bo trzeba zwracać przez modem albo GPRS i nie bardzo to się kalkuluje. PZDR Edytowane 27 Stycznia 2005 przez malkovich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysza Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) Czesc Malkovich, tu Mysza, też jestem z Jeziórka k. Zalesia Górnego. Internet mam przez GPRS, Idea. Działa ale wolno. Swoją drogą ciekawe ile jest użytkowników internetu w naszej wiosce. Jakby było więcej niż Ty i ja to można by jakąś stronkę zrobić, forum mieszkańców czy coś. Jakbyś miał jakiś pomysł to daj znać na priva: mrumi@o2.pl Pozdrowienia, mysza Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez mysza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Hmm... była ta nieszczęsna citystrada. Generalnie może netia też coś ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysza Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Hej ParanoiKu. Sorry ale chyba nie jesteś od nas. Tu nie ma netii. O tepse też trudno - jak ktoś nie miał dawno temu to teraz już ciężko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konjo Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam Ja mieszkam w Pilawie (tez niedaleko Zalesia - numer 727xxx) i niestety co moge powiedziec to tyle ze TPSA ma nas gleboko w [gluteus maximus]. Walcze z nimi od dluzszego czasu ale nic sie nie da zrobic. Zebralem ok 40 podpisow i nic. Kobieta w Telepunkcie w Piasecznie powiedziala, ze 727 i cos tam jeszcze jest podlaczone przez jakis patent zwielokratniajacy (najprawdopodobniej wielka PCM :) ale nie wiem dokladnie bo nikt mi nie jest w stanie powiedziec w tej jeb*nej instytucji o co chodzi...). Moze jakby zebrac jakies podpisy z kilku wiosek ze strefy 727 to by cos ruszyli, chociaz stracilem juz wiare w te firme... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konjo Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Tak sobie pomyslalem malkovich, ze moglbys zebrac podpisy od sasiadow ze wyrazaja chec posiadania neostrady (tabelka z nazwiskiem, numerem telefonu i podpisem), ja taka liste mam (ok 40 podpisow). Jezeli masz znajomych w innych wioskach ze strefy 727 to tez ich popros zeby zebrali podpisy i wtedy jak sie tego troche zbierze mozna sie razem wybrac do telepunktu i im to dac oczywiscie z dolaczonym pismem wyrazajacym nasze oburzenie na stosunek monopolisty do klienta (wielu klientow) i chec podlaczenia neo (a w zwiazku z duza iloscia podpisow niech nie pierd*la ze sie im nie oplaca)... Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Czy coś się ruszyło w tym temacie? Bo nadal NEO ZDRADA jest w 0-22 727 xx xx niedostępna. Okolice Zalesia Górnego (Jeziórko)... Czy ktoś ma tam jakiś szerokopasmowy dostęp do netu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi790 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 w Jeziórku dostepne są dwie firmy , które nadają radiowo. KNC lub MGK wiecej informacji na www.ustanow.info.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...