aro52 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) nowo zainstalowany xp sp2 i odrazu problem z IE problem mam ze stronami: www.ati.com www.soundblaster.com nie moge otworzyć tych stron działają raz na 20-30prób(przyczym za każdym razem w nowym onie IE) najdziwniejsze jest to że w 1 oknie IE działa np. strona ati a w drugim obok jej nie otwiera zainstalowałeem win2003 i to samo wróciłem do xp sp2 i znowu to samo modem speedtouch 330 skonfigurowane połączenie jako szeroko pasmowe (próbowałem różnych sterowników) w win98se nie ma problemu Edytowane 27 Stycznia 2005 przez aro52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
git_kub Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 sproboj mozille fireofx instalnac;) www.firefox.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Sprobuj wpisac adresy bez "www". Tez mam Neo, WinXP z SP2 i dziala bez problemu. Przy okazji polecam zainstalowac cFos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...