Gość Soker Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Witam Od jakiegoś czasu mam problem z systemem (Windows XP SP2) a mianowicie przy odpalaniu jakiejkolwiek gry np. NFSu2, ET, Hard Truck, po różnym czasie wywala takiego screena: przeinstalowałem drivery od grafy, oczyscilem rejestr, uruchomilem pakiet norton ultilitis i co dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Jedi Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 oczywiscie odistalowałeś DirectX:?: i zaistalowałeś z innego źródło ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinone Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 mnie na win xp pro sp1 tez niekiedy takie wyskakuje przy nfsu2 ...o co chodzi z odinstalowanie directxa i zainstalowaniem z innego zrodla?:P ja 9.0c instalowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 może pomoże przeinstalowanie systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 @Michał_misiek To ostateczność a o takie rady nie prosiłem :blink: fiuuu głupotą zajechało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinone Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 może pomoże przeinstalowanie systemu? 1239996[/snapback] tak to ostatecznosc w dodatku u mnie nie pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...