bokos Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Mam nietypowy problem :) kręce grafe w atitool'u na 300 core i 250 mem. Zapuszczam nfs2 na full detail i kupa czarny obraz :( Czym to może by spowodowane ??? Edytowane 27 Stycznia 2005 przez bokos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 zmien tytoł topika na regulaminowy to po raz po 2 czy bez krecenia tez masz blackscreena w nfs2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokos Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Jak nie kręce to samo. Problem pojawia się jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m anti-alliasing. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 zaslaby zasilacz na takie taktowania pamięci, tez tak mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokos Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 no ale to może mie aż taki duży wpływ na to że gra nie chodzi na full detalach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19r20 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 na mojej karcie było to samo w zaawansowanych opcjach grafiki w grze jest jedna rzecz którą poprostu trzeba odznaczyć to chyba było- trail lights jak nie to to probuj pokolej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokos Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 A zmieniał ktoś z was bios w tej karcie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cONmAN Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Słuchaj mój kolega miał ten samo problem jak włączył AA, sporboj wyłączyc w ustawieniach detali ehnahced contrast czy cos takiego. powinno pojsc. takie problemy maja tylko radki on ma 9600 Se i ma takiego samego rebusa.... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) wyłącz w ustawieniach grafiki w grze opcję trail lights ( czy jakoś tak) i powinno wszystko śmigać. Dokładniej ten problem był opisywany w temacie o NFSU2 Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Cooli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 nie ma to jak dx9 który nie działa :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokos Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 no wyłączyłem to trail lights i śmiga. Heh ale żeby przez takie coś działy się takie badziewia hih. Ale karta i tak wymiata. Wcześniaj miałem Gainwarda FX 5200 i giera się dusiła, a teraz morze z falami :-). A co do tego bios'a wie ktoś gdzie znajde info na ten temat i czy warta taka sprawa ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokos Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 nie ma to jak dx9 który nie działa Czemu niby ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Czemu niby ?? 1239538[/snapback] domyśl sie wyłączasz dx9.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokos Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 HMMM... czyli odchaczając tą opcje wyłanczam dx9, bo nie bardzo czaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 HMMM... czyli odchaczając tą opcje wyłanczam dx9, bo nie bardzo czaje. 1239570[/snapback] nie, ta opcja jest robiona w dx9 jak ją wyłączasz to jej nie ma :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 dokładnie.. u mnie na szczescie dziala.. jednak co jak co.. ea wali w kulki i to zdrowo.. to jest jeden z gorszych silników chyba roku 2k4.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszukuj Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Musisz po prostu zainstalować najnowsze stery do swojej karty. Miałem ten sam problem. ZAinstalowałem nowe stery i po sprawie. MIłego grania życze :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokos Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 dajcie linka do najnowszych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 TU są nowe stery. Ja ich w zasadzie nie testowałem w NFSU2 ale w innych grach chodzą całkiem przyzwoicie (tzn. żadnych rewelacji nie widze ale problemów narazie też nie) Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...