szaraczek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 hej mam zasilacz codegen 300w. niemuwcie mi ze mam go wymieniac bo bede mial nowy dopiero w kwietniu. jest on cholernie głośny i myślalem zeby w niego wsadzić coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40528504 . czy ten arctic wyrobi?? dodam ze ten zasilacz sie prawie niegrzeje bo po 2 godzinach grania w far cry powietrze lecące z zasilacza bylo zimne a widzialem w niektórych zasilkach ze bylo cieplo. a tak przy okazji to dodam ze niemam obudowy na zasilaczu(tzn tej górnej części) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 IMO szkodaw kodszajsa inwestowac nawet takiej sumy ino patrzec jak sam z siebie ucichnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 on ciongnoł mojego proca na 3,6ghz:] <_< to wystarczy ten arctic bo mnie ten halas dobije zanim bede mial chiefteka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 powinien styknac ..spox styknie :) tylko nie wiem czy bedzie lepiej z cala obudowa zasilacz aczy tak jak masz teraz bez... bo jak masz obudowe zalozona to powietrze jest zasysane z 2 stony zasilacza i chlodzi wszystko po drodze, napewno bez obudowy wiatak bedzie cichszy bo nie bedzie sie tak grzal ale nie wiem jak zasilacz przetrzyma podwyrzszona temp. a i jeszcze jedbno jakos niewierze w glosnosc tego wiatraka tak jak podaje sprzedajacy niewiem czemu ale jakies takie mam przeczucie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUMA@71 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Arctic na pewno da radę. Jeszcze dawno dawno temu, kiedy Codeshit gościł w mojej obudowie :D , a Arctici kosztowały 20 zł/sztuka miałem takie rozwiązanie. Jedynym lepszym sposobem na wyciszenie byłoby całkowite odłączenie tej zasiłki od sprzętu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Ten wentyl jest więcej warty od zasilacza ;) Ale powinien dać sobie radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...