Skocz do zawartości
szaraczek

Wyciszanie Codegena

Rekomendowane odpowiedzi

hej mam zasilacz codegen 300w. niemuwcie mi ze mam go wymieniac bo bede mial nowy dopiero w kwietniu. jest on cholernie głośny i myślalem zeby w niego wsadzić coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40528504 . czy ten arctic wyrobi?? dodam ze ten zasilacz sie prawie niegrzeje bo po 2 godzinach grania w far cry powietrze lecące z zasilacza bylo zimne a widzialem w niektórych zasilkach ze bylo cieplo. a tak przy okazji to dodam ze niemam obudowy na zasilaczu(tzn tej górnej części)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powinien styknac ..spox styknie :) tylko nie wiem czy bedzie lepiej z cala obudowa zasilacz aczy tak jak masz teraz bez... bo jak masz obudowe zalozona to powietrze jest zasysane z 2 stony zasilacza i chlodzi wszystko po drodze, napewno bez obudowy wiatak bedzie cichszy bo nie bedzie sie tak grzal ale nie wiem jak zasilacz przetrzyma podwyrzszona temp.

a i jeszcze jedbno jakos niewierze w glosnosc tego wiatraka tak jak podaje sprzedajacy niewiem czemu ale jakies takie mam przeczucie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arctic na pewno da radę.

Jeszcze dawno dawno temu, kiedy Codeshit gościł w mojej obudowie :D ,

a Arctici kosztowały 20 zł/sztuka miałem takie rozwiązanie.

Jedynym lepszym sposobem na wyciszenie byłoby całkowite odłączenie tej zasiłki od sprzętu :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi