aros Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Od niedawna jestem szczęśliwym (lub nie) posiadaczem powyższych głośników i mam pewien problem. Głośniki się zawieszają - tzn. kiedy je włączam to chwilkę pograją i za moment przestają grać - wyświetlacz się sciemnia i zamierają nie reagując na pilota, po chwili się wyłączają i albo dadzą się znowu włączyć albo trzeba reset twardy guzikiem zasilania (czerwona lampka się trochę ściemnia). Nie wiem czy to jest jakaś wada czy co innego, stało się tak po kilku dniach użytkowania. Dodam że głośniki służą do oglądania filmów DVD w połączeniu z odtwarzaczem Bellwood (nie ma znaczenia sposób podłączenia głośników na wyłączanie sie, podpinałem rónież sygnał z telewizora i jest to samo). Nie sądzę, że ktoś mi pomoże w tej sprawie, ale proszę użytkowników tychże głośników o opinie na ten temat. Aros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zkaszanila ci sie control centre imho. Mozesz sprawdzic jeszcze polaczenie sub<=>panelik kontrolny ale watpie, zeby pomoglo. Nie pozostaje nic, jak oddanie na gware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Jak to nie wina podłączenia to ja bym od razu śmigał na gwarancji z nimi. Głośniki te nie kosztują 100zł żeby coś nie działało lub działało jak chce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...