szybki__ Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 co sadzicie o tej gierce? wyglada na cos podobnego do diablo troche, ale jest na 3 cd, wiec wole wybadac zanim to kupie ;) btw. dzisiaj babka chciala mi wcisnac na stadionie dooma3 ;) i zarzekala sie ze to pelna wersja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Divine Divinity to extra giera. Bede mial za tydzien. Zerknij na recenzje na www.gry-online.pl lub www.zalogag.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Słyszał ktoś coś o grze Divine Divinity, taki RPG podobny do Buldursa. Czy ktoś w to grał ? Jeśli tak to jakie wrażenia po grze ? I ostatni question ile płyt zajmuje ? Dzięki za answersy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Ja ja mam juz jakies 2 miechy. Niezbyt mi to przypadlo. Do baldura to mu baaaaardzo daleko. Szybciej do diablo2. Plyta zajmuje 3cd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Hej, ja gralem i przeszedłem. Gra jest świetna, fabuła jest naprawde dopracowana, wciągająca i napisana z humorem, którego naprawdę zaczyna brakowac w setkach liniowych i kiepskich tytułów. Graficznie i mechanicznie gra nie jest niczym specjalnym, ale dla mnie nie było to przeszkadą, za to fabuła i liczne kłesty biją na głowę NWN, Morrowinda i przypominają nam stare dobre BG i BG2. Naprawdę, bardzo polecam. Grałem przed wakacjami, dałem topica na forum i znalazła sie osoba, która załatwiła mi płytki. Graj jest very cool. Do diablo podobna jest tylko, że potwory tłucze się klikaniem, ale masz pauzy i auto combat tak samo jak w BG. Jedynie nieco prościej. Dobra gra w klasycznym stylu, i choć nie wnosi niczego nowego do gatunku, podejście do klasyki jest świeże nie nie denerwuje, tak jak to ma miejsce np. w ID2. Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Chyba zaczne go od nowa :D Jakos na poczatku mnie zrazil, wiec go odstawilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Gra jest sympatyczna,natomiast często zdarza się że sejwy się zawieszają.Ja tak miałem i kumpel też..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Ja nie miałem żadnych problemów z save'ami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 No ja tez nie. Wszystko bylo ok poza tym ze gra za bardzo pzrypominala moi Diablo2. Ale jak czytam moje pierwsze odczucie bylo falszywe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Witam Jest gdzieś w sieci dobry opis do tej gierki - niestety z angielskim u mnie trochę cienko Z góry dziękuję za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 :lol: giere mam od dluzszego czasu nawet niezla polaczenie diablo i rpg olbrzymi swiat, ciekawa fabula i humor szkoda tylko, ze po angielsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Hmmmm maja ludzie reflex :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Coz za konstruktywna wypowiedz. Demko dopiero teraz wyszlo wiec dopiero teraz mialem okazje sie zapoznac. Nie wydaje kasy na Clicka : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Spoko. Jezeli chodzi o sama gierke: Jezeli podobalo ci sie diablo. To to tez zapeewne ci sie spodoba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 No i Gitara :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Kupiłem sobie dzisiaj grę Divine Divinity..... Przychodzę do domu... wkładam cd1 do kompa by najnormalniej w świecie zainstalować grę... i czyta czyta cd-rom i po chili wysuwa cd..... No to ja wsuwam cd a on czyta czyta i wysuwa..... Kur...... No to ja restart kompa i na multi bocie pauze, i wkładam cd a on to samo.... czyli to nie windows.... Na stronie Cengi znalazłem info że to problem z zabezpieczeniami antypirackimi. Radzą żeby zainstalować najnowsze sterownii do płyty głównej. Tak też zrobiłem i ... to samo. Władam cd a on je wysuwa..... w kółko macieju.... CZy ktoś wie co zrobic żeby zainstalowac to ustroństwo? PS: Sprzęt jak w podpisie... CD_RW - LTR16102B na 2 kanale, ultra dma 2 POMOCY !!!! Kolejny argument by nie kupować orginałów.... CRAK i poszedł a tu nawet się nie da zainstalować z orginalnych płyt.... ehhhhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 ...eeeee, nie miałem problemów z tą grą, ale zawiedziesz się bardzo, gierka jest lekko mówiąc kiepska, pod koniec wręcz żałosna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Kontaktowalem sie z Cenegą i okazało się że cd są wadliwie wytłoczone..... Poszedłem do sklepu i wymieniłem na nowe... Okazało się że już mieli kilka takich przypadków.... Ale żenada.... Pozdrowienia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knoxville19 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 1. jak w divine divinity sa np. przedstawione obrazenia od jakiegos tam miecza czy czegos innego : tak jak np. w icewind dale -1k8, 2k6, czy tak jak w diablo np. 10-27 czy 8-56 + jakies tam bonusy 2. czy ta gierka jest po polsku? 3. jaki jest maksymalny poziom doswiadczenia? 4. i jakie sa podobne gry do dd , diablo z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 ad 1. tak jak w diablo ad 2. jest po polsku (chyba teraz nawet w jakiejś gazecie) ad 3. oj tego niewiem ad 4.dużo jest !!!! np: beyond divinity, ta gra jest troche inna (lepsza od diablo) tzn. w diablo masz chyba ok. 35 questów i całczas walka , walka i walka -- tutaj też jest walka , natomiast bardzo dużo jest questów, d2 ma z dd wspólne: proste dodawanie pkt do umiejetnosci , podobne cechy postaci, mnogość itemów...dd jest dużo bardziej złożone ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 4. i jakie sa podobne gry do dd , diabloSacred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knoxville19 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 adar,dzieki wielkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 nie ma problemu :D służę pomocą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilbe Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 witam mam problem z ta gra mianowicie po instalacji odpalam exe pokazuje sie tabelka z opcjami robi test wszytko idzie jakby ok. Po wcisnieciu zapisz i odpal wyskakuje blad cos ze zle ostatnio byl uzywany ten program i czy chce odswiezyc go biore ok to wyskakuje blad ze nie ma miejsca w program files na zapisanie czegos tam w rejestrze a mam 100gb wolnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...