kapi32 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Stronka: http://lucasarts.com/games/swrepubliccommando/ Demko: http://www.jasacademy.com/RC_files/RepublicCommandoDemo.exe Zapraszam do komentowania B) B) Edytowane 27 Stycznia 2005 przez kapi32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 431 mb :| ?? WTF :| ;) na nocke akurat ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Jak ktoś znajdzie inne linki np.torrent,to niech podrzuci, bo tamta stronka już przepadła :angry: EDIT: Już można sciągać.... Edytowane 28 Stycznia 2005 przez kapi32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Już wyszło 8O ? Widze ze bedzie w co szpylac wreszcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Lee ja to juz wczoraj z ranca gralem :P Ogolnie gierka mi sie podoba. Ladna graficznie. Fajne efekty w helmie sa po uszkodzeniach od granatow ,rozne tryby widoku ,fajnie mozna wskrzeszac towarzyszy itp. Zapowiada sie nienajgorzej. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Juz zaciągam... powiem cos jutro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 ee i mi i koledze cos sie przywiesza to demko, moze jakiego buga ma, a moze to cos ze sterami :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Cos nie idzie z tej strony ale w przyszlym tygodniu ma byc oficjalne demo. Juz sie nie moge doczekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Nie wiem czy mozna bo to demo nie jest chyba do konca legalne ale co tam:) Demo Republic Commando Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Nie wiem czy mozna bo to demo nie jest chyba do konca legalne ale co tam:) 1244156[/snapback] no to juz po tobie, pojdziesz siedziec za to !!! osobiscie doniose!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) skoro to demo to dlaczego nie można, w sumie nawet jak niezbyt legalne to i tak służy do propagowania gry, a nie do niezapłacenia za nią, sorry za sformułowanie zdania ale kilkanaście piw robi swoje i mam już dosyć, tylko sie odezwałem bo czekam na tą gre już od pół roku i demko pokaże czy było warto v1ru5 nie bądź trolem :wink: za kablowanie się w kakał dostaje :wink: bez urazy :) Edytowane 29 Stycznia 2005 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ...a ja chcialem byc dobrym czlowiekiem i podzielic sie linkiem, a tu spotka mnie za to kara:-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Fajnie, mam na tym demie transfer 1kB/s :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Demko mi się zessało dzisiaj rano (choć transfer raczej mizerny ok 17kB/s :( ) . No ale zainstalowałem, odpaliłem i : 1. SUPER GRA 2. Nie ma dużych wymadań, silnik jest dopracowany (nie tak jak z Medal PA którego demko było tragiczne). Gierka nie potrzebuje tak dużo ramu jak inne (Doom3, HL2, Pacific Asult...) ogólnie bardzo dobrze chodzi! Przy 1024/768 i wszystkim co było dostępne na MAX (niestety AA jest jeszcze niedostępny...) ta gierka trzyma 50-60 FPS. Sprawdzałem Frapsem i NIGDY nie spada poniżej 45FPS... po prostu Bardzo dobrze dopracowany engine gry co nie zdaża się teraz tak często! 3. Ta gierka będzie miała klimat i to juzsię po demku czuje!!! Niesamowity świat Star Wars + Super pomysł z chełmem i widzeniem z pierwszej osoby !!! :D Kto grał w Meteroid Prime na GCN wie o czym mówie!!!! :-P Naprawde zapowiada się super zabawa i oby gra nie była za krótka bo klimat i gr B) afike już ma !!!!!!!!!!! Polecam! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Fajnie, mam na tym demie transfer 1kB/s :D 1245552[/snapback] mnie szlo max lacza czyli ponad 100kilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 No, calkiem zacne :] Fulla z pewnoscia trzeba bedziej kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) no i pojawiło się oficjalnie ..wielkość demka (421 MB) o ile pamietam ta sama wiec róznic między oficjalnym demem a "leaked" demem raczej nie ma B) http://www.gamershell.com/download_8203.shtml Edytowane 1 Lutego 2005 przez ZATOICHI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Ale nudy. Nie wiem jak można grać w dziesiejsze gry, denne to takie że żygać się chce :mur: Lepiej zapuścić starego dobrego Alien vs. Predator 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Tu się z Tobą zgodzić nie mogę! Gierka wcale nie jest nudna (czy denna.... itp), a w aliena 2 grałem i chociaż bardzo mi się podobał (klimat rulez) to był za krutki i się na nim trochę zawiodłem!!! Mam nadzieje że z Republic Commando będzie lepiej... przynajmniej tak sięzapowiada!!! :lol: Edytowane 2 Lutego 2005 przez Poyep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mnie nie sluchaj bo wszystkie gry ostatnio u mnie goszcza max 15 minut :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Mówią że po jakimś czasie gry zczynają się nudzić... hmmm mi jeszcze sie nie znudziły choć już (dopiero :D) 19 wiosen na karku....hehe :-P Edytowane 2 Lutego 2005 przez Poyep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Co do dema to na jego podstawie mogę stwierdzić że gra wygląda jak z konsoli. Grafika bardzo przeciętna. Pograłem 10 minut i wywaliłem z dysku.Szkoda,bo myślałem że będzie jeden z większych hitów tego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Co do dema to na jego podstawie mogę stwierdzić że gra wygląda jak z konsoli. Grafika bardzo przeciętna. Pograłem 10 minut i wywaliłem z dysku.Szkoda,bo myślałem że będzie jeden z większych hitów tego roku. 1254316[/snapback] Hmm...pewnie dlatego że ta gra jest z konsoli(XBOX) :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 myslałem że gra będzie lepsza, dowodzenie itp a tu raptem 4 komendy dla teamu zwykły typowy shooter na pewno jej nie kupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Jak dla mnie będzie całkiem przyzwoita gra Dość małe wymagania , widać usprawiony silnik UT2004 po przejsciu demka daje tej gierce 7/10 pkt Czy ktoświe dlaczego nie idzie włączyć AA ? Edytowane 3 Lutego 2005 przez magx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 A jak dla mnie syf...:| grafa taka sobie, szybkosc dzialania taka sobie, potrafi mocno przychaczyc na srednim sprzęcie, AI srednie, ogolnie srednio to widze....bardzo srednio...zagoscilo u mnie na dysku 15 minut i kosz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Coś dziwnego!!!! ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m synhronizację pionową i wtedy da się włączyć AA... i o dziwo dostaje zamias średnio 50-60 FPS mam: 80-90FPS... Coś dziwnego , niedość że ekran wygładzony to jeszcze szybciej chodzi.. hmm . Może to przez to "nielegalne" demko?!?!?!?! :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Edytowane 3 Lutego 2005 przez Poyep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 No...zagrałem to teraz mogę cosik powiedzieć :). Wg. mnie to bardzo fajna giera. Grafa w porządku, ciekawy pomysł i ogólne wykonanie. Myślałem że gra na moim "cudzie" będzie chaczyć ale na szczęście jest nieźle. 1024x768xMax detale (bez AA) i chodzi raczej ok(fakt przyznam że to NIE płynne 30 FPS ale coś koło 25 jednak mimo wszystko gra się przyjemnie bo nie ma tutaj nagłych spadków FPS w dół). W 800x600xMax to już miodzio :). Muszę przyznać że engine to jedna z mocniejszych stron tej giery. Jest dobrze wyważony, po części może to dlatego że levele są podzielone na podlevele(gra z XBOXa więc tam musieli tak zrobić bo iX ma tylko 64 MB ramu). Sama rozgrywka bardzo ciekawa ale czasem jest taka zadyma że nie wiadomo co robić :P (zaraz po wejściu do korytarza i wpadnięciu w zasadzkę skupiłem się na wybiciu wroga a chodziło o wysadzenie części ściany...heh). Fajnie to wszystko wygląda z punktu widzenia komandosa(wizjer) i do tego te hologramy pokazujące możliwe w danym miejscu do wydania rozkazy...nie jest źle. Sporo broni też robi swoje. No i ten świetny efekt po starceniu wszystkich punktów healtha(piękne rozmycie) i czekanie na pomoc ze strony kogoś z oddziału. Podsumowująć gra ma spory potencjał i warto ją obczaić. Może HL2,CS ani Far Cry to nie jest ale to kawał solidnej roboty. Na PC to będzie pozycja z serii "warte uwagi" a na XBOX to już prawie "Must Have". Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Gra juz jest i myśle że warto się zakręcić koło jakiegoś "EMPiK"-u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Gra juz jest i myśle że warto się zakręcić koło jakiegoś "EMPiK"-u. 1305931[/snapback] Ty też będziesz mógł się za chwile okręcić.... Za propagowanie piractwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...