Gość Śniący Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Mam taki problem ------> My Xp;ek nie trzyma ustawień: to znaczy: jeśli ustawie w folderze XXX widok plików na "Liste" to po restarcie systemu pliki te są wyświetlane jako "Kafelki". I tak jest w kółko...........i nie wiem co mam z tym zrobić ......w opcjech folderów mam utawione "Zapamietaj Ustawienia Wyświetlania Każdego Folderu" i dalej Ikonki wyświetlaja się jak chcą.....CO ja mam z tym zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_FK_ Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Też to miałam. Znalazłam sposoba :) nie wiem czy profesjonalnego i czy akurat pomoże w Twoim przypadku. Więc tak: Wchodzę do panelu sterowania, ustawiam widok na np. szczegóły i potem ciągle będąc w panelu st. klikam na menu -> narzędzia -> opcje folderów -> zastosuj do wszystkich....... i zastosuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...