Huran85 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Szukam radia do samochodu z cd/mp3, do 500zł. Myślałem żeby kupić dobrej firmy używane. Ma ktoś może jakiś dobry pomysł? :unsure: Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39640297 Nie ma MP3 ale sprzet f_doope. Jak ci bedzie malo to zmieniarke dokupisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huran85 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Ok, słyszałem o tym modelu. Więc nie ma nic ciekawego na rynku z odtwarzaniem mp3? Jest w tym segmencie spadek jakości odtwarzania właśnie na rzecz mp3 czy po prostu jesteś zwolennikiem zwyklych cd-playerów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinone Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 polecam pionka deh3600...w media markcie za 850zl (!!!) na allegro za 540 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Huran85 napisał(a): Ok, słyszałem o tym modelu. Więc nie ma nic ciekawego na rynku z odtwarzaniem mp3? Jest w tym segmencie spadek jakości odtwarzania właśnie na rzecz mp3 czy po prostu jesteś zwolennikiem zwyklych cd-playerów? 1240549[/snapback] Pewnie ze sa ciekawe odtwarzacze na MP3 ale nie za 500zl ;) Ogolnie tanie MP3 sa duzo mniej wytrzymale. A co do tego pionka to n/c. Taki clarion bedzie 10x lepszy, chyba ze ci zalezy na festynowym wygladzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...