sharki9 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 witam czy ktos wie dlaczego jak korzystam z przegladarki z IE to mam zwisy zacina mi sie komp tak ze nawet nie moge go zresetowac z klawiatury bo i ona sie zacina :( jedynie co pozostaje to reset na obudowie jak wruzcilem teraz opere to wszystko jak narazie gra co to moze byc?? i czy ktos wie jak wyrzucic IE z ME ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 qufa nawet opera zaliczyla zwis juz nawet przeinstalowalem windowsa nie robilem formatu bo nie chce mi sie wszystkich programow na nowi instalowac co to moze byc????? ma ktos jakis pomysl?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 raam ? zief , to podstawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Cytat raam ? zief , to podstawa mozesz jasniej :lol: ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Skoro masz ME-lenium shit to my tu nie mamy o czym gadac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Cytat Skoro masz ME-lenium shit to my tu nie mamy o czym gadac :P Kiedys dawno temu jak zachcialo mi sie zaainstalowac ME to tez mialem problemy z tym Explorerem. Pomogla aktualizacja do wersji 6.0 Windows Update. Teraz juz nie mam tego problemu.... moge z powodzeniem wymontowac przycisk reset z obudowy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 no mam ME ale explorera o ile dobrze pamietam mialem zaktualizowanego do wersji 6,0 i wlasnie byly te zwisy potem przeinstalowalem ME, a pozatym mam tego ME juz od dluzszego czasu i takich bajerow nie mialem :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Cytat Skoro masz ME-lenium shit to my tu nie mamy o czym gadac :P Popieram kolegę :D Najpierw zmień system... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 a czy ktos wie jak EXPLORERA wyrzucic bez uszczerbku dla zdrowia :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...