_mentos_ Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Witam! Mam pewien mały problem: moje osiągi w 3dmarkach są straszne. Wszystko było w porządku przed tym jak spaliła mi się płyta główna (nieszczęśliwy wypadek :) ). Dostałem taką samą z reklamacji no i wszystko pinknie chodzi. Odpalam 3dmarka 2001 i szok: 5500 pkt.! Odpalam 2003: ok 800 ( w gruncie rzeczy to nie wiem ile miałem w nim przed reklamacją bo wtedy nie zainstalowałem go). Miałem ok 8500 pkt w 2001 jeszcze na athlonie 1700 (palomino i 0,18). Nie mam pojęcia co mogło się stać. Może istnieją jakieś opcje w BIOSie, o których nie wiem? Co ciekawe gry chodzą cały czas tak samo jak chodziły... Pozdrawiam i z góry dzieki za wszelkie porady Edytowane 28 Stycznia 2005 przez _mentos_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 hmm nie tak dawno robilem 3d marka na ath xp 1.7 256 ddr + gf3 ti 200 gainwarda [ bez o/c] i wynik byl kolo 6k, ale u ciebie powinno raczej byc trochu wiecej, moze nie wgrales driverow do nforca albo cos ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Moze zainstaluj jeszcze raz wndowsa i wszystkie nowe stery do karty!!!! Pozdrawiam:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Format C i po problemie... Swoją drogą podziwiam ludzi, którzy używają komutera tylko do 3DM. Ciężkie macie życie, zwykły zjadacz chleba by się nie przejął skoro gry mu chodzą jak trzeba, a jakiśtam benchmark nie do końca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mentos_ Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) No niestety musze powiedzieć, że wszystko już robiłem. Format był robiony pare razy (ale nie z tego powodu), sterowniki wgrywane, też te najnowsze. Mówie wam, problem leży gdzieś indziej, tylko nie wiem gdzie :) . A benchmarka to używałem kiedyś dosyć często i dałem sobie z nim spokój. Dopiero niedawno mi się przypomniał bo kumpel przyniósł mi wersje 2003. Edytowane 28 Stycznia 2005 przez _mentos_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...