Galvatron Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Więc tak Emotikona lol ma 2 odpowiedniki zabaczcie w oknie szybkiego wyboru :lol: (<---lol 1) a poprawej lol 2 który nie dziala bo zawsze sie laduje lol 1 I nie rzucać mi tekstów typu za dużo kombinujesz <_< , to poważna sprawa :huh: I wiem ze macie ważniejsze sprawy ja tylko zawiadamiam o blędzie który zauważylem :mrgreen: Zamiast takich standardowych tekstów możecie odrazu zamknąć Temat :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 A mi połączenie tych phpbb'owskich emot i tych z ipb nie pasi :/ Taki jarmark :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 nom... imo jak ktos chce phpbb to sobie wrzuci deserta... mi pasuje ten standardowy lay ipb i emoty tez bym chcial z ipb a nie stare z phpbb. po co takie udziwnienia ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 nom... imo jak ktos chce phpbb to sobie wrzuci deserta... mi pasuje ten standardowy lay ipb i emoty tez bym chcial z ipb a nie stare z phpbb. po co takie udziwnienia ;/ 1240452[/snapback] True.. te z phpbb sa brzydkie. Moze powinien byc wybór emotek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 True.. te z phpbb sa brzydkie. Moze powinien byc wybór emotek? 1240870[/snapback] "Pokaż wszystkie" - a to co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 "Pokaż wszystkie" - a to co jest? 1241474[/snapback] ale sa te stare emotki z phpbb w wiekszosci a tych nowych to moze z 15 nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zrób więcej niż jest to będzie więcej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Jak to czytam (wszystkie wypowiedzi) to mi się nasówa jedno pytanie mianowicie. A co to ma wspólnego z tym że dwie emotikonki mają jeden skrót słowny? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 ma tyle wspolnego, ze jedna jest ignorowana i nigdy nie wyswietlona, bo zawsze jest ta druga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) A niech ci będzie :P Wyczesanie napisałeś tą odpowedż tak fachowo. Edytowane 29 Stycznia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 a ja mam takie pytanie nie zwiazane z buzkami :D czemu w skinie desert (nie wiej jak w tym drugim) jest pokazana liczba postow ? :D przywrocili to czy co ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Kazda skorka, ma oddzielne ustawienia . Bedzie zmienione w wersji final . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 jak dla mnie to mogłoby zostac, numer usera rowniez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Będzie usunięty w finalnej wersji skórki!!! Czytaj topiqi to będziesz wiedział.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Będzie usunięty w finalnej wersji skórki!!! Czytaj topiqi to będziesz wiedział.... 1248190[/snapback] ta ale nie zawsze jest czas ani ochota a to pytanie chyba nikomu nie zawadzilo -.- ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 zostawcie licznik postow! jednak jest w jakis sposob wyznacznikiem ze ktos ma cos do powiedzenia (100, 200 postow mozna nabic, ale np. 2000?) no chyba ze ktos siedzi tylko na oslej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Postów dzisiaj: 88. User odbytorq ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 To chyba tłumaczy wszystko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Postów dzisiaj: 88. User odbytorq ;] 1251840[/snapback] Buahahahahahaha - nie no Para rozwaliłes mnie tym, 1:0 dla Ciebie;];];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Teraz sie zacznie kto to przebije :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...