RsNeo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Witam mam "malutki" problemik. Mam kompa takiego jak w podpisie i tak samo podkreconego. Jako ze niedlugo wyjezdzam a siostrze chcialem pozyczyc kompa, to musze wszystko "odkrecic" [odoverclockowac ;) ] no i tu zaczynaja sie schodki, byc moze tez i ciekawostka dla innych ;) Po przywroceniu orginalnych FSB 133 bo to mobile komp piszczy ze blad procka. odpala sie tylko przy Fsb wiekrzym niz 215mhz kombinowalem juz z ramem zmienialem sloty wyjmowalem reetowalem bios i nadal lipa jako ze pole jest ograniczone, bo co tu zrobic [brak pomyslu] pisze o pomoc do Was. Jak przywrocic kompa do ustawien fabrycznych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Problem dość ciekawy, ale skoro piszesz że chcesz wrócić do default to możę wyjmij L12 mod i zrób Clear CMOS. To chyba mój jedyny logiczny pomysł. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RsNeo Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Wyjolem L12 i nadal jest to samo ;/ moze jakiesinne sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Odpal samą płytę bez proca,ramu i grafiki.Odpal na moment.wyłącz i uzbrojenie na nowo.Oczywiście Clear Cmos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RsNeo Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 zrobione. teraz niemoge przekroczyc fsb 199mhz ;/ ponizej komp sie nieodpala o boshe ;) co to moze byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Mam pytanko czemu chcesz od odoverclockowac? siostra nie może miec kompa podręconego? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RsNeo Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 heh temat nieaktualny praktycznie padla mobo, narazie trzeba ja ratowac. ale thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 jak sie znasz na zworkach to przesuń ustawienia tej przy baterii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...