EsiuWWW Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Witam mam takie małe pytanko. Ostanio mój ojciec skuszony wielkimi przecenami u matki najniższych cen kupił własnie owy aparat, ponieważ nie znam się zbytnio na fotografi chciałbym się dowiedzieć czy jest on wart swej ceny (500zł). Bede bardzo wdzięczny za wszelkie odpowiedzi :) Heh czyżby niekt nie miał tego apartu. Może jest ktoś kto go używał ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Mysle ze za 500zl to dobry wybor. Ma go moja dziewczyna i sie caly czas spieramy ktory jest lepszy:) : moj Nikon 3100 (555zl w MM) czy wlasnie jej Kodak 7330 :). Na korzysc Kodaka przemawia napewno wieksze iso (troche lepiej ze zdjeciami w nocy), wiekszy zasieg lampy blyskowej (o 0,5m) i mozliwosc nagrywania filmow z dzwiekiem ograniczonych jedynie wielkoscia karty pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam wszystkich fotografów Temat ten założyłem jakiś czas temu kiedy to jeszcze tego działu nie było, więc poprosiłem o jego przeniesienie (thx Crosis) Jak widać nie spotkał się on z dużym zainteresowaniem, więc byłbm wdzięczny gdyby kilku bardziej doświadczonych forumowiczów coś o nim napisało, gdyż jest to mój pierwszy aparat, i nie mam zbytniego porównania no oprócz HP od kumpla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 www.recenzje.net.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 1411872[/snapback] Czytałem chmmmm z tym że przypominają mi te na Komputroniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Trzeba umiec wylapac te bardziej obiektywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...