Skocz do zawartości
EsiuWWW

Kodak Cx7330

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie małe pytanko. Ostanio mój ojciec skuszony wielkimi przecenami u matki najniższych cen kupił własnie owy aparat, ponieważ nie znam się zbytnio na fotografi chciałbym się dowiedzieć czy jest on wart swej ceny (500zł). Bede bardzo wdzięczny za wszelkie odpowiedzi :)

Heh czyżby niekt nie miał tego apartu. Może jest ktoś kto go używał ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze za 500zl to dobry wybor. Ma go moja dziewczyna i sie caly czas spieramy ktory jest lepszy:) : moj Nikon 3100 (555zl w MM) czy wlasnie jej Kodak 7330 :). Na korzysc Kodaka przemawia napewno wieksze iso (troche lepiej ze zdjeciami w nocy), wiekszy zasieg lampy blyskowej (o 0,5m) i mozliwosc nagrywania filmow z dzwiekiem ograniczonych jedynie wielkoscia karty pamieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich fotografów

Temat ten założyłem jakiś czas temu kiedy to jeszcze tego działu nie było, więc poprosiłem o jego przeniesienie (thx Crosis)

Jak widać nie spotkał się on z dużym zainteresowaniem, więc byłbm wdzięczny gdyby kilku bardziej doświadczonych forumowiczów coś o nim napisało, gdyż jest to mój pierwszy aparat, i nie mam zbytniego porównania no oprócz HP od kumpla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi