emge Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 jak nagrac CD'ka - tak na wlasne potrzeby z softem przeze mnie dobranym - ktory bedzie mi sie botowal tak jak plyta instalacyja Win_XP, czyli: "Dowolny klawisz spowoduje bootowanie CD...." - czy jakos tak. dla mnie ten pomysl jest b.ciekawy - ale czy da sie go wykorzystac szerzej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Wiem ze nero burning rom ma funkcje robienia cd bootowalnej na podstawie jakiegos dysku systemowego , dos , windows 95 , 98 ...... Ale jak zrobic plytke bootowalna z systemu NT to nie mam pojecia. Chociaz......mam na swoim CD od windowsa 2000 folder "boot" i jakis tam plik jeszcze w glownym katalogu........ Znam dokladnie procedure bootowania systemow Dos-o podobnych.... NT jeszcze na tyle nie poznalem..... ale z Dos-em mialem do czynienie od malego dziecka a z systemami NT od bardzo niedawna...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 looknij tutaj moze cos znajdziesz dla siebie http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/bootcd/bootcd.php3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...