Skocz do zawartości
thebruno

Problem Z Internet Explorerem I Google

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z internet explorerem i google. Otóż podczas wyszukiwania,

gdy wpisze hasle i dam wyszukaj to wszystko jest Ok ale po wyswietleniu

wynikow tak po ok 1 sekundzie nastepuje przekierowanie i dodają sie różne

pozycje od góry, np. "Find the Best Sites For <tu nazwa hasla> With

Starware" i adres na dole - search.starware.com W operze albo w trybie

awaryjnym problemu nie ma. W Menadżerze zadań też raczej nic, w msconfig

i uruchamianie albo usługi też raczej nic nie ma, zadnych podejrzanych

programow. Byl natomiast jakis trojan ale go mksem wywalilem CO ROBIĆ??

HELP!!

pozdro

BRUNO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Internet Explorer:

- Przeglądarka internetowa stworzona przez Microsoft, zintegrowana z systemami Windows w celu umozliwienia uzytkownikom pobranie aktualizacji dla Windows i Office ze stron windowsupdate oraz officeupdate. Przeglądarka ta nie ma innych zastosowań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Internet Explorer:

- Przeglądarka internetowa stworzona przez Microsoft, zintegrowana z systemami Windows w celu umozliwienia uzytkownikom pobranie aktualizacji dla Windows i Office ze stron windowsupdate oraz officeupdate. Przeglądarka ta nie ma innych zastosowań.

1241156[/snapback]

Ja sie nie pytam co myślisz/myślicie o IE tylko sie pytam o pewien problem. A pozatym jak jestes taki mądry to napisz lepszą przeglądarke, zrób lepszego Windowsa i Office:P Ps. Używam opery ale sa strony ktore poprawnie chodza na tylko IE, bo zostaly pod niego napisane wiec trzeba go miec niestety:/

Nara i czekam na normalna odpowiedz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Internet Explorer:

1241156[/snapback]

"Internet Explorer to program, który służy do przeglądania internetu z Twojego komputera i na odwrót."

Przepraszam za OT ale nie mogłem się powstrzymać... :)

Co do powyższego textu, polecam przeczytać Raport CERT i zastanowić się nad zmianą przeglądarki, ja osobiście używam Mozilli i nie spotakłem się jeszcze ze stroną (poza WU do którego wymagany jest IE), która byłaby niepoprawnie wyświetlana.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

"Internet Explorer to program, który służy do przeglądania internetu z Twojego komputera i na odwrót."

Przepraszam za OT ale nie mogłem się powstrzymać... :)

Co do powyższego textu, polecam przeczytać 1243264[/snapback]

1) Zgadzam sie całkowicie

2) Napisalem ze uzywam opery :P

3) IE ma tyle luk bo tyle zostalo odkrytych. 75% popularnosci - dlatego wszyscy ich w nim szukaja Na co komu dziura w Firefoxie jak tylko 35 na 1000 osób tego uzywa ?? Skad wiecie ile sie kryje w mozilli albo operze?? Tego nie da sie na 100% powiedziec

4) Topic zmienil temat ;-) <hahaha>

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...dlatego wszyscy ich w nim szukaja Na co komu dziura w Firefoxie ...

1243571[/snapback]

Czy 500$ to wystarczająca motywacja ? :lol: Nad wykryciem dziur w Firefox'ie pracuje więcej osób niż Ci się wydaje.

No to masz linka i go odpal... 1243661[/snapback]

http://osiolki.net/osiolek/liveonet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi