thebruno Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Mam problem z internet explorerem i google. Otóż podczas wyszukiwania, gdy wpisze hasle i dam wyszukaj to wszystko jest Ok ale po wyswietleniu wynikow tak po ok 1 sekundzie nastepuje przekierowanie i dodają sie różne pozycje od góry, np. "Find the Best Sites For <tu nazwa hasla> With Starware" i adres na dole - search.starware.com W operze albo w trybie awaryjnym problemu nie ma. W Menadżerze zadań też raczej nic, w msconfig i uruchamianie albo usługi też raczej nic nie ma, zadnych podejrzanych programow. Byl natomiast jakis trojan ale go mksem wywalilem CO ROBIĆ?? HELP!! pozdro BRUNO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Korzystać z Opery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Internet Explorer: - Przeglądarka internetowa stworzona przez Microsoft, zintegrowana z systemami Windows w celu umozliwienia uzytkownikom pobranie aktualizacji dla Windows i Office ze stron windowsupdate oraz officeupdate. Przeglądarka ta nie ma innych zastosowań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebruno Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Internet Explorer: - Przeglądarka internetowa stworzona przez Microsoft, zintegrowana z systemami Windows w celu umozliwienia uzytkownikom pobranie aktualizacji dla Windows i Office ze stron windowsupdate oraz officeupdate. Przeglądarka ta nie ma innych zastosowań. 1241156[/snapback] Ja sie nie pytam co myślisz/myślicie o IE tylko sie pytam o pewien problem. A pozatym jak jestes taki mądry to napisz lepszą przeglądarke, zrób lepszego Windowsa i Office:P Ps. Używam opery ale sa strony ktore poprawnie chodza na tylko IE, bo zostaly pod niego napisane wiec trzeba go miec niestety:/ Nara i czekam na normalna odpowiedz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 My nie piszemy co myslimy tylko stwierdzmy fakty. Oprócz Opery jest jeszcze mozilla. A normalną odpowiez dostaniesz korzystając z opcji Szukaj. O problemach z IE i ich usuwaniu moznaby już ksiązki pisac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_FK_ Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 No właśnie choćby tutaj jest o problemie z IE, może nie całkiem identycznym ale za to powymieniane są programy do walki z problemami . http://forum.purepc.pl/index.php?&showtopic=110859 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiSC Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witam! Internet Explorer: - Przeglądarka internetowa stworzona przez Microsoft, zintegrowana z systemami Windows w celu umozliwienia uzytkownikom pobranie aktualizacji dla Windows i Office ze stron windowsupdate oraz officeupdate. Przeglądarka ta nie ma innych zastosowań. 1241156[/snapback] "Internet Explorer to program, który służy do przeglądania internetu z Twojego komputera i na odwrót." Przepraszam za OT ale nie mogłem się powstrzymać... :) Co do powyższego textu, polecam przeczytać Raport CERT i zastanowić się nad zmianą przeglądarki, ja osobiście używam Mozilli i nie spotakłem się jeszcze ze stroną (poza WU do którego wymagany jest IE), która byłaby niepoprawnie wyświetlana. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 zamiast avg avast .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebruno Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witam! "Internet Explorer to program, który służy do przeglądania internetu z Twojego komputera i na odwrót." Przepraszam za OT ale nie mogłem się powstrzymać... :) Co do powyższego textu, polecam przeczytać 1243264[/snapback] 1) Zgadzam sie całkowicie 2) Napisalem ze uzywam opery :P 3) IE ma tyle luk bo tyle zostalo odkrytych. 75% popularnosci - dlatego wszyscy ich w nim szukaja Na co komu dziura w Firefoxie jak tylko 35 na 1000 osób tego uzywa ?? Skad wiecie ile sie kryje w mozilli albo operze?? Tego nie da sie na 100% powiedziec 4) Topic zmienil temat ;-) <hahaha> pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebruno Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witam! "... ja osobiście używam Mozilli i nie spotakłem się jeszcze ze stroną (poza WU do którego wymagany jest IE), która byłaby niepoprawnie wyświetlana. Pozdrawiam. 1243264[/snapback] No to masz linka i go odpal... OnetSport Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiSC Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witam! No fakt, nie działa bez IE :P OT: jak bede chciał pooglądać skoki na żywo to sie odwróce tyłem do kompa i włącze TV ;) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 ...dlatego wszyscy ich w nim szukaja Na co komu dziura w Firefoxie ... 1243571[/snapback] Czy 500$ to wystarczająca motywacja ? :lol: Nad wykryciem dziur w Firefox'ie pracuje więcej osób niż Ci się wydaje. No to masz linka i go odpal... 1243661[/snapback] http://osiolki.net/osiolek/liveonet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...