Skocz do zawartości
KRECIO

CZY KTOS CZUJE SIE URAZONY???

Rekomendowane odpowiedzi

A czy jak napisze ze PONAD LIZANIE I <span style="color:red;">[ciach!]</span>IE STAWIAM SOBIE PODKRECANIE!!! to mnie tez wywala:D LOL ROTFL

A czy to prawda...? Bo dla mnie jest to równożędne... choć sam niewiem moze O/C troszQ mniej wazne ostatnio ;) albo mi sie wydaje albo jest to troszke zmieniony cyctat z XIII ksiegi pana tadeusza? (opis krecia)

Pytanie mialo dotyczyc usuwania ludzi z forum za podpis :D

Oczywistym jest ze wartosci duchowo-cielesne przedkladam ponad komputer :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos czuje sie urazony tym co mam w podpisie?

Chodzi mi o tekst: Nad <span style="color:red;">[ciach!]</span>ie stawiam sobie piczy lizanie???

Zadaje to pytanie poniewaz moderator chce zebym usuna to z podpisu

IMHO to nie jest jego sprawa co ja mam w podpisie skoro nie kieruje tego do konkretnej osoby na forum lub do konkretnej grupy spolecznej???

CO O TYM MSLICIE????

Czekam na wasze opinie!!

THX!!

Prozba do RED~XP

Gosciu, to ze jestes malolatem i prubujesz szpanowac takimi prostactwami w podpisie to pryszcz, ale czytac moglbys sie nauczyc, ewentualnie jak piszecz czyjs nick, a masz z tym problemy, to prosze kopiuj i wklejaj oryginal OK ?

BTW swoj poziom pokazales publicznie , jestem pod wrazeniem.

Juz sie nie dziwie ze Polska wyglada tak, jak wyglada, jezeli taka mlodziez ma byc i jest nasza przyszloscia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RED~XP jestes komunista ???

Kolejny co nie potrafi nicka czyjegos napisac poprawnie !

to forum zdebilowacialo do reszty !

debilem zapewne jestes TY

chyba nie zrozumiales o co mi chodzilo ale to juz twoj problem kretynie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj koncept opieral sie glownie na kolorze ktory zostal uzyty przy pisaniu : RED~XP .... czerwony ...... odrazu przyszedl mi do glowy komunizm ...... nie moglem napisac reed~XP poniewaz nie mialem zadnego punktu zaczepienia vide red~xp na zcerwono ................ napisalem to zeby kolejny lamaga nie doczepil sie do mnie ..... ot byl to zart ale widocznie nie kazdy zalapal o co chodzi .......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tak od dyskusji na podpisem zajechalismy do obrzucania sie miechem po prostu smiech i byla too dyskusja na kultura wypowiedzi a wy sie od debili nazywacie w takim sensie to wszystko nie mialo sensu...... :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o tekst: Nad <span style="color:red;">[ciach!]</span>ie stawiam sobie piczy lizanie???

IMHO to nie jest jego sprawa co ja mam w podpisie skoro nie kieruje tego do konkretnej osoby na forum lub do konkretnej grupy spolecznej???

CO O TYM MSLICIE????

Czekam na wasze opinie!!

THX!!

Prozba do RED~XP

Gosciu, to ze jestes malolatem i prubujesz szpanowac takimi prostactwami w podpisie to pryszcz, ale czytac moglbys sie nauczyc, ewentualnie jak piszecz czyjs nick, a masz z tym problemy, to prosze kopiuj i wklejaj oryginal OK ?

Juz sie nie dziwie ze Polska wyglada tak, jak wyglada, jezeli taka mlodziez ma byc i jest nasza przyszloscia.

Zgadzam sie, ze taka wypowiedz moze oznaczac instrumentalne podejscie do spraw hmm damsko-meskich i w dodatku szczeniacka podniete. Zyjemy jednak w wolnym kraju, wiec jedynym argumentem jaki powinnismy wysuwac jest taki, iz na tym forum nie powinno sie naduzywac wulgaryzmow. Nie oceniajmy innych po ich upodobaniach. Kazdy chyba lubi sex prawda? ;) Nie kazdy z kolei ma potrzeba chwalenia sie faktem jego uprawiania. Ocenmy czy chcemy takich podpisy na forum, lecz z perspektywy kulury osobistej a nie osobistych odczuc na omawiany temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CO O TYM MSLICIE????

Czekam na wasze opinie!!

THX!!

Prozba do RED~XP

Gosciu, to ze jestes malolatem i prubujesz szpanowac takimi prostactwami w podpisie to pryszcz, ale czytac moglbys sie nauczyc, ewentualnie jak piszecz czyjs nick, a masz z tym problemy, to prosze kopiuj i wklejaj oryginal OK ?quote]

Spoko spoko, wyluzuj troszke, to co ze pomylilem twoj nick, stala ci sie jakas krzywda???Chyba masz kopleksy albo bili cie w dziecinstwie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj koncept opieral sie glownie na kolorze ktory zostal uzyty przy pisaniu : RED~XP .... czerwony ...... odrazu przyszedl mi do glowy komunizm ...... nie moglem napisac reed~XP poniewaz nie mialem zadnego punktu zaczepienia vide red~xp na zcerwono ................ napisalem to zeby kolejny lamaga nie doczepil sie do mnie ..... ot byl to zart ale widocznie nie kazdy zalapal o co chodzi .......

Wiem na czym polegal twoj koncept (mam odpowiednio wysokie iq)

I widze ze koledz czerwony sie odrazu z komunizmem kojazy to smutne !

A zart taki sobie ale coz lepszy taki niz zaden :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do mojego poziomu to sie nie mart, lepiej popatrz na swoj. To tobie caly czas cos nie pasuje, blokujesz topicki, albo je przerabiasz. 

NON STOP SIE DO KOGOS BURZYSZ!!!!

Daj sobie na luzzzzzzz :)

Jezeli nie rozumiesz na czym polega zadanie moderatora, to mi przykro :?

Czy tak ciezko ci pojac dlaczego robie to co robie ?

Jezeli tak , to no comment, kontynuacje tej dyskusji uwazam za bezprzedmiotowa.

BTW, od oceniania tego co robie jako moderator, nie jestes ty synku, tylko administracja servisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż właściwie wszystko co chciałbym na ten temat powiedzieć już powiedziano, ale i tak wyraze swoje zdanie. Otóż zgadzam się, że to zdanie świadczyło o poziomie autora, mnie ono osobiście niespecjalnie przeszkadzało, ale jednak to forum jest miejscem odwiedzanym przez wiele osób i kulturę trzeba zachować :) A co do poziomu tego topicu to chwilami też jest bardzo niski. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do mojego poziomu to sie nie mart, lepiej popatrz na swoj. To tobie caly czas cos nie pasuje, blokujesz topicki, albo je przerabiasz. 

BTW, od oceniania tego co robie jako moderator, nie jestes ty synku, tylko administracja servisu.

rozumiem na czym polega twoja robata ale czasami przesadzasz, mysle ze pare osob przyzna mi racje.

BTW nie mow do mnie synku!!nie jestes moim ojcem!!!

Mysle rowniz ze kazdy uczestnik forum ma prawo do oceniania twojej pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem na czym polega twoja robata ale czasami przesadzasz, mysle ze pare osob przyzna mi racje.

BTW nie mow do mnie synku!!nie jestes moim ojcem!!!

Mysle rowniz ze kazdy uczestnik forum ma prawo do oceniania twojej pracy.

Jak napisalem wyzej, nie ty (nawet jako uczestnik, a raczej uzytkownik) forum masz prawo do oceniania mojej roboty, niby na jakiej podstawie ?

To czy przesadzam czy nie tez ocenia administracja.

BTW koniec gadki na ten temat.

Jezeli masz cos jeszcze do mnie to moze priv ?

Chyba ze uwazasz ze trzeba sobie nabijac dalej posty w tym temacie ?

Zreszta rob to sam, ja powiedzialem swoje ostatnie slowo w tej kwestii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam o moderatorach a przynajmniej o reed~XP zupełnie inne zdanie.

Są dobrymi ludźmi którzy pomagają dla Liska i marco utrzymać forum w ładzie i porządku, zeby ludzie tacy jak ja dawniej mogli się conieco nauczyć o dyscyplinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam o moderatorach a przynajmniej o reed~XP zupełnie inne zdanie.

Są dobrymi ludźmi którzy pomagają dla Liska i marco utrzymać forum w ładzie i porządku, zeby ludzie tacy jak ja dawniej mogli się conieco nauczyć  o dyscyplinie

To sarkazm czy zamierzona prowokacja? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KRECIO : zastanów się co piszesz, o czym, do kogo i po co.

To tobie caly czas cos nie pasuje, blokujesz topicki, albo je przerabiasz. 

To już przechodzi ludzie pojęcie 8O

Co to tego pytania - ja czuje się urażony, ale nie Twoim podpisem tylko tymi bzdurami 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba masz kopleksy albo bili cie w dziecinstwie??

I tymi oto słowami udowodniłeś, że nie ma sensu trzymać cię na tym forum. Nie dość że zakładasz kretyńskie tematy, wiem że ośla służy do dziwnych rzeczy i mi się to bardzo podoba - ale bez przesady. Są granice dobrego zachowania... Aha, żegnam Cię na kilka dni z tego forum. Mam nadzieję, że przez ten czas przemyślisz pewne rzeczy. Bana zdejme we wtorek z rana, no chyba że zapomne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba masz kopleksy albo bili cie w dziecinstwie??

I tymi oto słowami udowodniłeś, że nie ma sensu trzymać cię na tym forum. Nie dość że zakładasz kretyńskie tematy, wiem że ośla służy do dziwnych rzeczy i mi się to bardzo podoba - ale bez przesady. Są granice dobrego zachowania... Aha, żegnam Cię na kilka dni z tego forum. Mam nadzieję, że przez ten czas przemyślisz pewne rzeczy. Bana zdejme we wtorek z rana, no chyba że zapomne.

LISEK ALE uwazaj zeby jego kury cie nie pogonily ;ppppppppppp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy nie za ostro pojechales lisek? banowac kogos za wypowiedz(nie wazne jaka by ona nie byla lepiej ja poprostu skasowac lub zignorowac przeciez kazda wypowiedz swiadczy o czlowieku ktory ja napisal a jezeli nie moze pisac........to ? wiem ze niektorzy zachowuja sie chamsko itp ale nie jestes tu poto zeby ich wychowywac nie wyreczaj starych:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CO O TYM MSLICIE????

Czekam na wasze opinie!!

THX!!

Prozba do RED~XP

Zgadzam sie, ze taka wypowiedz moze oznaczac instrumentalne podejscie do spraw hmm damsko-meskich i w dodatku szczeniacka podniete. Zyjemy jednak w wolnym kraju, wiec jedynym argumentem jaki powinnismy wysuwac jest taki, iz na tym forum nie powinno sie naduzywac wulgaryzmow. Nie oceniajmy innych po ich upodobaniach. Kazdy chyba lubi sex prawda? ;) Nie kazdy z kolei ma potrzeba chwalenia sie faktem jego uprawiania. Ocenmy czy chcemy takich podpisy na forum, lecz z perspektywy kulury osobistej a nie osobistych odczuc na omawiany temat.

Poza tym tu wchodzi jeszcze temat osobistych upodobań, bo ja np. nie lubie śledzi. Poza tym podpisuje się pod tym co napisali cytowani przezem mnie forumowicze. Do niektórych rzeczy trzeba dojrzeć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie problemy widzę :lol: Jeszcze zróbcie komuś wjazd do chaty, bo źle przeczytał nick :lol: Co za bzdura. Czymwy k...a się przejmujecie? A walić gościa, jak się nie podoba. Ale, żeby odrazu takie emocje? Żałosne. A co do picz lizania i sexu-co kto lubi. Byle by nie był delikwent gejem :lol:

PS- forum zchamiało. Wqrwiła mnie wypowiedź MC coś tam i innych

co do osób posiadających Celerony na rdzeniu Williamate. Wyzywanie kogoś od debili, lamerów na serio mnie nie obchodzi, ale poziom takich wypowiedzi jest fatalny. Jestem za wskrzeszeniem czarnej listy- nie che mi się czytać wypowiedzi takich imbecyli. Kto jest za?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi