Jang Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 a wiec po zmianie ostatnio forum gdy zagladam do wybranego tematu na dole mi sie pokazuje powiedzmy30-4 do przodu co ludzie piszą ale to sa poczatki tylko,ja bym chcial tak jak kiedys ze widzisz na calej stronie powiedzmy 15 odpowiedzi i wszystko naraz czytasz,za kazdym razem zeby zobaczyc co ziomeq napisal musze klikac na dole w temat.Macie takie cosik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 NIe bardzo wiem o co Ci chodzi, ale nie przełączyłeś sobie przypadkiem "Standardowy" na "Drzewo"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 no wlasnie,tylko ze nic takiego nie zmienialem,ale jesli takie ustawienia gdzies sa to gdzie??bo normalnie wszystko juz przeleciałem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Pierwszy post, tam gdzie tytuł tematu na prawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 spoko ,dzieki,nawet tego nie zauwazylem :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...