autsajder84 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 siemanko sciagnelem gre ShatteredGalaxy i niestety mi nie chodzi:( tylko wyskakuje komunikat : can't find sg server czy do tej gry potrzebne sa jeszcze jakies patche czy dodatki zeby chodzila?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 z tego co sie orientuje to jest to gierka online, sprawdz jakies ustawiania sieciowe, konto masz zalozone?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 no nie mam myslalem ze to dopiero w gierce sie zaklada????? ale mi nawet do gry nie chce wejsc i co z tym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 logika podpowiada zajrzec na oficjalną strone, ale widze z tym u ciebie nienajlepiej, wiec ci podpowiem ze na stronie sie konto zaklada i to jest platne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Tak, tylko ze singiel jest darmowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 z logika to u mnie wporzo:) wczesniej w innym temacie prosilem o linki do jakichkolwiek darmowych gier na neta i dostalem TO. bylem na oficjalnej stronie i potem sie kapnalem ze to platne(niestety). ale i tak dzieki za odpowiedzi. pozdrawiam wszystkich :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Yh, na singla gra jest darmowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 HMMMMMMMMMMM To jest darmowa gra. płatne konta mają możliwość rozwoju do wyższego poziomu itp. Ja gram w to od jakiegoś czasu i b. polecam, i powtarzam - można grać za darmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 mozesz powiedziec jak ja nawet do gry nie moge wejsc a sie zarejestrowalem:( co to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Dziwne... Ja odpalam grę, klikam na continue, wpisuje login i hasło i gram. Miczego nie trzeba rejestrować przed odpaleniem. Już po włączeniu aplikacji klikasz na "New Account" ... Może masz jakiegoś Firewalla, który to blokuje? możesz go na sekundkę wyłączyć i zobaczyć, czy to on. powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...