maruda Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Grzebalem grzebalem w tym dziale i po 3 stronie odechialo mi sie szukania. Pytanie brzmi nastepujaco. Jaka karte muzyczna najlepiej kupic do takiego zestawu głosników ( Logitech X-530 ) Obecnie mam zintegrowany shit zwany AC 97. Im tansza ta karta bedzie tym lepiej. nie jestem jakims tam koneserem muzyki. ma poprostu łupać slicznie :] Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Grzebalem grzebalem w tym dziale i po 3 stronie odechialo mi sie szukania. Pytanie brzmi nastepujaco. Jaka karte muzyczna najlepiej kupic do takiego zestawu głosników ( Logitech X-530 ) Obecnie mam zintegrowany shit zwany AC 97. Im tansza ta karta bedzie tym lepiej. nie jestem jakims tam koneserem muzyki. ma poprostu łupać slicznie :] Pozdrawiam 1241546[/snapback] Audigy :D Jakie kupisz AUDIGY zalezy od ciebie i finansof:) Jak jesteś z wawy moge ci zniżke zalatwic:) Ceny nizsze niz allego Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruda Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Audigy :D Jakie kupisz AUDIGY zalezy od ciebie i finansof:) Jak jesteś z wawy moge ci zniżke zalatwic:) Ceny nizsze niz allego Pozdrawiam 1241623[/snapback] szczerze to nie chcialbym wydawac wiecej jak 200 zł. bo i tak nie bede w stanie skorzytsac z wiekszosci opcji ktore taka karta proponuje. roznica miedzy karta zintegrowana a taka za 200 zł bedzie mocno widoczna ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 roznica miedzy karta zintegrowana a taka za 200 zł bedzie mocno widoczna ? no baaa, nawet nie ma co porownywac, zadna badziewna ac97 nie dorowna np takiemu live! czy audigy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 szczerze to nie chcialbym wydawac wiecej jak 200 zł. bo i tak nie bede w stanie skorzytsac z wiekszosci opcji ktore taka karta proponuje. 1243580[/snapback] Jeżeli miałbym już 200 zł przeznaczone na karte to wolałbym poczkać i dostrzelać do A2 !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 A2 OEM jest juz za 155zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdsa Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Augigy to dobra karta, ale nie weim dalczego ja wole hefrcules fortisimo3(ja zaswojego dalem 180 zl z allegro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 A2 OEM jest juz za 155zl ZAPOMNIJ o OEM Audigy 2 To szit pokroju Audigy Ls Proponuję znaleźć Audigy Es lub Player 1394 Ja mam Audigy Player 1394 wersję Gold dałem na allego 129 zł. z kosztami przesyłki. No i głośniki właśnie X-530. Zestaw gra super. Ewentualnie możesz dozbierać 50 zł i wziąźć wersje ZS oem, ale nie sam oem które kosztuje 155-189 zł, już sam wygląd mówi za siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruda Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) taka ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40791198 a moze taka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40960113 Edytowane 2 Lutego 2005 przez maruda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Obie są identyczne :-) Tak to jest werscaj która na 100% wspomaga sprzetowo Eaxa i nie obciąża procesora. Mam ipodobną, tylko że z pozłacanymi wyjściami. Z audigy jak już pisałem to jest jedna z 3 wersji którą opłaca się brać. Możesz zwrócić uwagę na to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40763377 Mam właśnie taką. To jest to samo praktycznie co 1394 tylko że złoconymi wyjściami. No albo to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40275185 Tyle że musisz dozbierać trochę. Nie wiem czy za bardzo jest sens, gdyż Eaxa 4 obsłguje też Audigy 1, A zestaw X-530 nie posiada THX certyfikatu. Więc nie wykorzystasz za bardzo dobrodziejstw Audigy 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...