egzekutor666 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 pytanie jak w temacie. O biosie mi nie mówcie bo mam jakiś ruski chyba. nic tam się ustawić nie da :mur: Najlepiej jakiś konkretny program pod athlona pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Siema.jak mozesz miec ruski bios ,malo prawdodpodobne bo ruscy sa za malo zaawansowani technologicznie.W biosie POWINNA byc opcja do krecenia,a jak nie ma to nie wiem czy jest opcja zeby krecic z pod windy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Z tego co wiem to mi sie wydaje ze nie da sie krecic w windowsie.Jaka masz plyte glowna to ci pomozemy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 tu sie niezgodze ze nie mozna w windzie krecic. mialem gigabyte'a [R.I.P.] ktory mial jakis badziewny program do zwiekszania fsb. ale puki nie powiesz nam jaka masz plyte to ci nie pomozemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egzekutor666 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 własnie w tym problem że nie wiem. Sprawdziłbym pod aidą ale w tej chwili mam kompa w rozsypce. Cos sie kompletnie zwaliło. Instaluje xp i jak ma sie juz odpalać po tym latającym pasku:-) to wyskakuje mi niebieski ekranik z jakimis bradniami. I tak po każdej instalacji. W trybie awaryjnym chodzi, ale inaczej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egzekutor666 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 a płyta to jakiś szajs za 70 zeta z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 a płyta to jakiś szajs za 70 zeta z allegrojakiś ? podaj firme i konkretny model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 jak nie masz w biosie opcji do krecania,to poszukaj na plycie glownej zworki,za pomoca ktorej przestawisz fsb :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egzekutor666 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 poszukam:-) Tylko nie chce sobie przypadkiem zresetować płyty;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...