Galvatron Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Przejdżcie sobie tą gierke. http://www.klatwa.vision.pl/site/index.html :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 NICE ta gra ma klimat jak mało która. Ogólnie wyczesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 prawie przeszedlem przy ostatnim zadaniu mnie dorwalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Hyh - jak to przejść? chodzi o czas gry, czy co? W ogóle jak te zadania wykonać - ja łażę po domu, klikam co się da i nic się nie dziej, znajduje tylko jakies zdjęcia i notes tekstem po chińsku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Do lodówki zaglądasz i telefon klikasz i po schodach wchodzisz tam wszystko pisze co trzeba zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 o kur, boje sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Gierka może i fajna ale film, na którego podstawie jest zrobiona to porażka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 ogladałeś ?? nie syci?? (nei straszny ??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 ja mam takie pytanie da sie moze ta gierke na hdd zapisac bo mam nie zbyt szybkie łącze i długo sie ładuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 ogladałeś ?? nie syci?? (nei straszny ??) 1242221[/snapback] Powiem tak... Jeżeli nie widziałeś jeszcze "Ring'u" lub "Dark Water" to Ci się spodoba :) Ale jak oglądałes te dwa filmy, to absolutnie NIC Cię w "Klątwie" nie zaskoczy :? Ja się cały czas smiałem zamiast bać:/ Większość scen mających straszyć do kalka (dosłownie) "Ring'u". Jedna akcja jest wyjęta żywcem z "Dark Water". Ogólnie rzecz biorąc napięcie budowane jest tylko na zasadzie muzyki i tzw. efektu "Bu!" :lol: Do tego fabuła jest do bani. Tutaj masz wyjątkowo trafną recenzje tego filmu: http://film.onet.pl/10479,29932,erecenzje.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) mialem to kiedyś ale po angielsku. baaardzo dziwna giera. robi wrażenie. klimat coś jak w filmach the ring i dark water Jeezu. na serio się boję. ale to jest fajne! Edytowane 28 Stycznia 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Jedi Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) Trochę słaba jakość przerywników... Fajne INTRO :D Edytowane 28 Stycznia 2005 przez Sir Jedi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 nie stety oglądałem obydwa tylko że ring w wersji hamerykańskiej, dark water przestraszyl mnie tylko w jednym momencie, jak kolesiówa wspinała sie po tym (duzym boilerze :D) czymś i zrobiło sie bum bum. Fajnei. A ring to tylko mi sie fabula podobala ( ale to pewnie przez hamerykanów). Od czasu blair witch project nie widzialem zadnego stasznego amerykanskiego filmu :/ teraz tylko japonce strasza :) maja chlopaki wyobraznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Przejdżcie sobie tą gierke. 1241676[/snapback] Rewelacja :razz: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Kiepska ta gierka ;] Kumpel mi ja podrzucil, to mu powiedzialem ze film juz ogladalem i ze mu cos pokaze na strychu :P Trase znalem juz z gory wiec nic mnie nie moglo zaskoczyc... A film tez kiepski, efekt "BU !" zaskoczyl mnie tylko w jednym momencie... Jedynie efekty dzwiekowe ratuja sytuacje, zwlaszcza to gardlowe "warczenie", jak ktos ogladal to wie o co chodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Moze to jest fajne, ale szkoda mi czasu na dogrywanie kolejnych scen.... zbyt dlugo to trwa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Całkiem fajna gierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) obejżałem klątwe, BEZNADZIEJA. Rzeczywiście, mój kumpel który nie oglądał the ring i dark water był pod wrażeniem ale mnie film nudził (wręcz śmieszył) przestraszyłem się tylko w jednym momencie (jak kolesiówa leżała pod kołdrą). Fabuła też beznadziejna, a ten dźwięk burczenia to sam umiem robić, to mnie najbardziej śmieszyło, teraz siedze sobie i mrucze cały czas hehe. Koniec przekazu. Sorry za odkopanie ale musiałem sie wyżalić że straciłem czas [NIE POLECAM TEGO FILMU, chyba że na rozgrzewke przed the ring] PS. Wersja japońska the ring jest lepsza od hAmerykańskiej?? PS2. Musze kurde uważać na ortografie i składnie bo mi dołożą następne 10% :P Edytowane 6 Lutego 2005 przez wortigern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Ring (amerykański) był calkiem niezły ale japońska podobno jest lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 PS. Wersja japońska the ring jest lepsza od hAmerykańskiej?? 1261125[/snapback] Podobno Japoński jest lepszy. Nie wiem bo widziałem tylko Amerykański i mogę polecić :rolleyes: (film widziałem 7-8 razy :lol: ) Zaniedługo obejżę Klątwe bo mam okazję :P Zobaczę czy to naprawdę taki kicz <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Widziałem obydwa Ringi - amerykański i japoński. W amerykańskiej wersji najważniejsza jest ta kaseta, natomiast w japońskiej wcale nie chodzi o kasetę tylko o demony, złe duchy... Ogólnie japońska wersja jest straszniejsza ;) BTW: piszemy japoński, polski, amerykański z małej litery, bo to są przymiotniki. Gdyby to były rzeczowniki to należałoby je pisać z wielkiej litery, czyli: Polak, Polska, Japonia itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Japończycy robia świetne filmy. Musze zalatwić sobie japońską wersje the ring. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 IMHO amerykański remake był dużo lepszy. Japońska wersja momentami była po prostu nudna, no i aktorzy grali jakos mało przekonująco. Jednak japoński Ring należałoby obejrzeć przed amerykańskim, ponieważ w tym drugim zostało pominiętych kilka wątkow (chociażby ten najważniejszy, czyli po co w ogóle została stworzona ta kaseta ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 ta gierka ma lepszy klimat niż sam film ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...