ernieball Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Witam ! chcem sobie zlozyc drugiego kompa tym razem platf. Intel. Jak narazie posiadam troche czesci ale brak mi plyty. Potrzebuje czegos pod celerona 2.0Ghz (oczywiscie pozniej do wymiany na P4). Zastanawiam sie nad czyms w okolicach 300zl . Czy Abit IS7 albo Asus P4800 to dobre rozwiazanie? Czy poczytac i rozejrzec sie za czyms innym? Z gory dzieki za podpowiedzi Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael1916 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witam ! chcem sobie zlozyc drugiego kompa tym razem platf. Intel. Jak narazie posiadam troche czesci ale brak mi plyty. Potrzebuje czegos pod celerona 2.0Ghz (oczywiscie pozniej do wymiany na P4). Zastanawiam sie nad czyms w okolicach 300zl . Czy Abit IS7 albo Asus P4800 to dobre rozwiazanie? Czy poczytac i rozejrzec sie za czyms innym? Z gory dzieki za podpowiedzi Pozdrawiam :) 1241811[/snapback] Ja polecam Abit AI7 za ok.370zl. Bardzo dobra plyta, swietne mozliwosci oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ja bym polecił Asus P4P800/SE Intel 865PE jest lepszy od Abit AI7 a cena bardzo podobna. Np. w komputroniku 396 zł. ( 6 zł. drożysz od Abit AI7 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ok dziekuje za pomoc ale nurtuje mnie jescze jedno pytanie: Czy jak narazie ten Celeron bedzie smigal na niej? Przepisze oznaczenia z procka cobyscie mieli jasnosc: CELERON 2Ghz/128/400/1,525V SL6LC z gory bardzo dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ja polecam Abit AI7 za ok.370zl. Bardzo dobra plyta, swietne mozliwosci oc. 1243614[/snapback] potwierdzam. sam przesiadlem sie na intela i na abita ai7. plyta jest swietna. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...