rockers Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Od czego jest flash disk ;) Prawdopodbnie da się shakować. Z `resztą po co polecasz mu gacka, jak twierdzisz, że gry na PSP są za drogie- przecież cena jest porównywalna :| Inna sprawa, że można wyjść z założenia, że na PC można grać i 5 lat bez upgradu- poziom detali i tak w konsolach obecnej generacji nie pójdzie w górę ( są już na to za stare), no, może XBox jeszcze trochę pociągnie dłużej. Dla mnie kompletną głupotą by było kupowanie jeszcze jednej maszynki do gier, jak się gra w 2-3 na skrzyż, albo jeszcze lubi się czasem w retro pograć. Gdybym miał wybierać jednak, to XBOX-a. Co do ceny PSP- założyć się mogę, że przebije tą z PS2 i to znacznie - przecież to właściwie miniatura PS2 ze wszystkimi jej zaletami + kilka swoich własnych, więcnie może być tańsza :? W mojej opini na forum trafiają teraz same wieśniaki w rodzaju skibsona, które będąć "cool" wypowiadają się w sposób wręcz żenujący. Gdzie jest moder?!!! 1249377[/snapback] tu sie z tobą nie zgadzam, bo 5 letniie karty grafiki nie obsługują niektórych efektów, ( uruchoma na GF 2 prince of persja, silent hill itd. ) i dużo gier się wogóle nie uruchomi, 5 lat temu standartem bylo 128 MB pamieci ram. dzisiaj tyle sam system zjada.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Myślę że powinniśmy skończyć tą jałową dyskusję...teraz niech skibson zdecyduje co chce kupić. :arrow: PS2-wiele fajnych gier, mozliwość oglądania filmów na DVD, Network Adapter(osobno albo razem z PStwo, granie po necie NIC nie kosztuje..poza kosztami samego neta u dostawcy ;) ), ponoć awaryjny(ale ja myślę że raczej tylko po przeróbce albo gdy dostaniesz wadliwy egzemplarz...są takie któe grają ia grają..respect) :arrow: GC-mniej gier dla każdego ale kilka hitów można wyłuskać, prawie bezawaryjna(nie wierzę że nawet jedna się nie popsuła :) ), kontroler nie tak wygodny jak DualShock2 ale też nie zły, niestety brak możliwości oglądanie Filmów DVD i grania po necie, niska cena :arrow: xBox-bardzo bobra grafa i nowoczesne funkcje, dysk twardy(zgrywasz gierkę i git), fajne giery ale jakos nie widzę ich tak dużo co na ps2(zależy jak dla kogo ;) ), olbrzymie mozliwości undergrundowe i mozliwość robienie na konsoli prawie wszystkiego co na kompie(dobra jak ktoś kompa nie ma ale jak już kompa masz to te bonusy są zbyteczne-tylko kupa roboty psu w doope :) ), filmy na DVD też odtworzy, xBox Live(ale niestety płatny :( ), najdroższy z current genów skibson , wybór należy do ciebie. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) PS- Xbox-a można podkręcić :D Chyba wiecie, że mozna w niej wymienić proc, dysk napęd. Co prawda uważam to jako bezsens ( oprócz wymiany dysku), ale wymiana Celerona 733 Mhz na 1.4 czy P3 1.53 Ghz daje ponoć ciekawe rezultaty choćby w Halo 2. A, że nie kosztuje to dużo, to z ciekawości sam bym zrobił upgrade proca- ot tak z samej ciekawości ;) Edytowane 1 Lutego 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 P3 1.53 ??? To kręcony chyba jakiś ? P3 skończyło się na 1.4 1mb cache Coppermine ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Dobra mam kilka ofert i nie iwem ktora lepsza konsolka : -SCPH 39004 Konsola jest przerobiona na modchipie DUO 2 (nowy laser ma 3 miesice) -ps2 (30004)- przerobiona chipem ripper2 deluxe Ktora polecice ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) Zadzwoń sobie : (0-71) 38-40-477 0-602-22-52-53 email norby@wr.onet.pl Pytaj o Norby'ego - były pracownik PSX EXTREME - wie wszystko :) Powiedz, że na reklamie pisze, że odpowie na każde pytanie ;) Zapomniałem dopisać, że chłopak teraz prowadzi sklep z konsolami - używane, nowe, gry, dmuchane baby itp :) Edytowane 1 Lutego 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Co Norbasa wywalili z ekstrima? A tak - on to sie zna na sprzecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Nie wiem czy wywalili - nie sądze, po prostu założył własnego biznesa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Oczywiscie ze nie tylko coraz rzadziej gosci na lamach pisma - oczywiscie na reklamie sklepu jest ;) Slyszalem ze po majowym E3 ceny konsol maja pojsc w dol (Sony i MS zaprezentuja next geny). Jesli tak sie stanie lece do sklepu po GC, choc i tak teraz jego cena jest atrakcyjnie niska :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Dobra mam kilka ofert i nie iwem ktora lepsza konsolka : -SCPH 39004 Konsola jest przerobiona na modchipie DUO 2 (nowy laser ma 3 miesice) -ps2 (30004)- przerobiona chipem ripper2 deluxe Ktora polecice ?? 1249984[/snapback] A ile kosztują?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 ps2 (30004)- przerobiona chipem ripper2 deluxe http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41027892 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Ja bym na twoim miejscu nie kupowal uzywanej. W sklepach napewno mozna dostac starsze modele a gwarancja jednaj robi swoje - nigdy nie wiadomo co sie trafi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 elo ludzie mam wiecej aksy i moge x'a brac ale czy warto czy ma ten klimat bo gry te same co na ps2 tylko nei ma tekkena gran turismo i tyle pes 4 jest a i mgs 3 ale ma wyjsc w marcu na x'a a mgs tts na ps2 i x'a ! wiec ktora warto brac !?!?1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) bierz ps2 no nie wiem czy prawie to samo na xbox'a raczej nie prograsz w serie gran turismo, gta, tekken, virtua fighter, rachet clank, metal gear solid, kill zone, jak, crash, final fantasy, SSX i wiele innych nie chce mi sie wymieniac. Edytowane 2 Lutego 2005 przez Skorpion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ps2 sie psuje a na x'a gry se wrzucimy i jest dobrze no moze na poczatku nie chialem x'a ale teraz moze gry sa takie jakie sa a gt nie lubie wogole ta gra mnie denewuje ps2 tylko chcialem ze wzgledu na mgs 3 ale jak ma wyjsc wiec watpie i mzoe na crasah ale twinsty czy jakso tak jest na x'a i wogole chyab biore x'a !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) nie wiem co sie psuje, ja jakos mam 4 lata konsole i nic mi sie nie zepsulo, mam paru kumpli ktorym tez sie nic nie zepsulo, jezeli chcesz wybrac konsole z mniejsza iloscia gier prosze bardzo bo sluchac muzyki i zrzucac na dysk sobie mozesz na kompie, a xbox gier dobrych wcale nie ma duzo, a pozatym gry ktore sa na xboxie mozesz sobie kupic na PC. Gratuluje wyboru :D Edytowane 2 Lutego 2005 przez Skorpion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Skibson, rok starszy jestes ode mnie a piszesz jakbys byl mlodszy z 7 lat przynajmniej. Wez przeczytaj ty to co tutaj piszesz, i powiedz nam czy sam siebie rozumiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Nie no skibson gratuluje najgorszego możliwego wyboru :lol: Jeśli podnieca Cie wielkie i głosne jak odkurzacz pudlo, na ktore wychodza te same gry co na PC to bierz x'a - Twoj wybor :lol: Dla mnie najlepsza konsola jest GC, też ma mgs, GENIALNEGO RE4 i serie Metroid Prime, ktora została uznana za najlepszą strzelanke na konsole wszechczasów. Myślałem ze wybierasz między gackiem i PS2, co jeszcze moge zrozumieć, ale X-BOX?! Ale jak juz mowilem Twoja kasa - Twój wybor. A własnie - czy X-BOX nie jest przypadkiem najdroższy? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) ma najdrozsze gry, ktore trudno zastac w sklepach oprocz emipku i media markt. Potwierdzam Game Cube jest rownie dobra konsola jak ps2 gry trzymaja klimat :). Nie rozumiem tych co bronia xbox'a, chociaz jak ktos nie ma kompa to chce miec takie cos na chacie, ale komp i xbox pod jednym dachem ? Glupota, tym bardziej ze gry na PC sa po 100zl a na xbox'a te same gry sa po 250zl, moim zdaniem przed Toba trudny wybor miedzy gackiem a ps2 nie narzucam tutaj nic tylko nie chce bys wybys potem zalowal. Edytowane 2 Lutego 2005 przez Skorpion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 <skibson> a gdzie jest napisane że ma wyjść?? Konami jeszcze oficjalnie nie potwierdziło takich pogłosek. Zresztą po co ja tu wogóle coś pisze; tylko nerwy na was ludzie trace. Nie ma co dogadaj sie z kimś kto gra na PC całe życie. Wiesz co skibson zrób najlepiej: wejdź na jakieś pożądne forum o konsolach i poszukaj tam tematów o kupnie konsoli, tam jest napisane dlaczego to, a nie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 bierz x'a :P http://www.xboxexclusive.com/games.shtml http://www.xbox.com/en-ca/products/ lista "gjerkuf" B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 X suuuuuuux :P Drogi, głośny, wielki i strasznie sie grzeje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 X suuuuuuux :P Drogi, głośny, wielki i strasznie sie grzeje :P 1253331[/snapback] też Cie kocham :P ty wolisz gacka ja x'a i finito :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 :* Nie da sie ukryć :P Liczyłem jednak na jakieś sensowne argumenty z Twojej strony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 :* Nie da sie ukryć :P Liczyłem jednak na jakieś sensowne argumenty z Twojej strony :P 1253350[/snapback] Inni forumowicze dokładnie opisali zalety tej konsoli. imho : najzaawansiejsiejsza konsola, fajne gry(może nie ma na niego 234532567348679823463794768927489927 gier jak na ps2 ale...), hdd, grafa, wyglont i dalej nie hce mie sie pisać :P :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) No gry fajne, bo te same co na PC :P A GC też jest bardzo zaawansowany technicznie :P I nie psuje się - to jak z Toyotą ;) Parafrazując znane hasło reklamowe: "Nigdy nie słyszałem o zepsutym GameCubie";] A co do wyglądu, to czarny gacek wyglada zayebiscie;] Edytowane 2 Lutego 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) jestescie przeje........ani no normalnie masakra kazdy obstawia za swoim !!! :mur: Najlepije jakby byla jedna na rynku i fin tak jak z psx a teraz ch......j wie ktora wziac ps2 ma duzo gier ale wiekszos procz gt tekken mgs crash i ... to tylko tyle fanych a reszta syf tnie sie itp. Na x'ie moza te same co na pc ale kompa mam takiego syfa ze mnei sciska a gry ktore na pc wyszly i na x;ie to mniejszaosc sa rowniez same exlusivy tylko na x'a ale nei bede sie klucil ja stoje po stronie konsolowcow ale kto na czym gra to mne inajmniej obchodzi i ci ktorzy tak zaciekle bronia swej konosli ze najlespza itp. to tylko chorzy ludzie cso jak pecetowcy i ich glupie klutnei ludzie wejdzcie se an recenzje an wp np. jakiej gry na pc a komentarze to jzu lekka przesada ludzi polska narod glupi tak tylko mozna poweidziec a recka gt 4 na wp to jzu glupota "grafika brzydka " tego goscia co to psial to za jaja powiesic !!!! I powiniscie sie cieszyc ze do waszego grona dolacza nowy czlowiek!!!!!!!! Najwazniejsze jest miec konsole ale jaka i za ile itp to jzu malo wazne !!!! Na kazdej konsoli jest klimat a ze x'a robil microsoft tez ubolewam bo denerwuje mnie ta firma ale mam to w [gluteus maximus] ! A ze wyje i brzeczy i ze ma dysk to nie znaczy ze to pc dysk ma tez ps2 i klawiature i mysz wiec ps2 tez komp ! No przyznam ze xbox to duza konsola ale mniejsza z tym !! pozdro 4all Edytowane 2 Lutego 2005 przez skibson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 jestescie przeje........ani no normalnie masakra kazdy obstawia za swoim !!! :mur: Trochę szacunku :| :mur: jakbys czyral caly temat tobys wiedzialak oc kupic kup ot co ci bardjzej odpowiada Najlepije jakby byla jedna na rynku i fin tak jak z psx a teraz ch......j wie ktora wziac ps2 ma duzo gier ale wiekszos procz gt tekken mgs crash i ... to tylko tyle fanych a reszta syf tnie sie itp. Na x'ie moza te same co na pc ale kompa mam takiego syfa ze mnei sciska a gry ktore na pc wyszly i na x;ie to mniejszaosc sa rowniez same exlusivy tylko na x'a ale nei bede sie klucil ja stoje po stronie konsolowcow ale kto na czym gra to mne inajmniej obchodzi i ci ktorzy tak zaciekle bronia swej konosli ze najlespza itp. to tylko chorzy ludzie cso jak pecetowcy i ich glupie klutnei ludzie wejdzcie se an recenzje an wp np. jakiej gry na pc a komentarze to jzu lekka przesada ludzi polska narod glupi tak tylko mozna poweidziec a recka gt 4 na wp to jzu glupota "grafika brzydka " tego goscia co to psial to za jaja powiesic !!!! I powiniscie sie cieszyc ze do waszego grona dolacza nowy czlowiek!!!!!!!! Najwazniejsze jest miec konsole ale jaka i za ile itp to jzu malo wazne !!!! Na kazdej konsoli jest klimat a ze x'a robil microsoft tez ubolewam bo denerwuje mnie ta firma ale mam to w [gluteus maximus] ! A ze wyje i brzeczy i ze ma dysk to nie znaczy ze to pc jest dysk ma tez ps2 i klawiature i mysz wiec ps2 tez komp ! No przyznam ze xbox to duza konsola ale mniejsza z tym !! pozdro 4all 1253425[/snapback] Kup to co Ci najbardziej odpowiada. Imho wszystko jest lepsze od ps2 (playboye latajcie po mnie jak chcecie :P (nie?)stety taka jest prawda) @und3r Jeśli ktoś chcę konsolę do gier to bierze GC a jak chce coś multimedialnego z mp3 i innymi siupami to bierze xbx. (koniec naszej rozmowy.) sry że tak pisze ale jajka mi sie gotują. z/w ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 hahahah gry sie tna :D ciekawe jakie? Oprocz zle zrobionego getaway? A czy klawiatura do ps2 jest dolaczana odrazu i czy jakas gra wymaga jej? Wymien mi jakies gry na xboxa ktore lubisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Wymien mi jakies gry na xboxa ktore lubisz? 1253458[/snapback] Dead or Alive: Xtream Beach Volleyball :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...