und3r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) No cóż... Co prawda prawie nic nie rozumiem z tego co piszesz (kompletna abstrakcja), ale zirytował mnie ten tekst: [EDIT: to jest do skibsona - dlugo post szedł i zanim sie pojawil to pare osob juz odpisało ;) ] jestescie przeje........ani no normalnie masakra kazdy obstawia za swoim !!! :mur: (...) stoje po stronie konsolowcow ale kto na czym gra to mne inajmniej obchodzi i ci ktorzy tak zaciekle bronia swej konosli ze najlespza itp. to tylko chorzy ludzie cso jak pecetowcy i ich glupie klutnei ludzie wejdzcie se an recenzje an wp np. jakiej gry na pc a komentarze to jzu lekka przesada ludzi polska narod glupi tak tylko mozna poweidziec Posłuchaj człowieku... Powinienem objechać Cie za sam styl pisania, ale jestem bardzo wyrozumialy... Jednak moja cierpliwość ma pewne granice. Bronie swojej konsoli?? No to wiedz, że nie posiadam obecnie ŻADNEJ konsoli (postawiłem na dobry PC). Ale podejrzewam, ze jako jeden z nielicznych, wypowiadających się w tym temacie grałem na WSZYSTKICH "nextgenach" (PS2, GC, X-BOX, Dreamcast, Nintendo64). Znam również gościa, które te wszystkie konsole posiada. Gry na GC zrobily na mnie najwieksze wrazenie. Ten gość od konsol również poleca wszystkim GC (podkreślam, że on kupuje wszystkie konsole jakie wychodzą i ma gier od zayebania). A Ty skibson prosiłeś o pomoc w wyborze konsoli, bo pewnie grales na najwyzej jednej - w przeciwnym wypadku miałbys wlasne zdanie i nie musiałbys zatruwac nam życia. Ja oraz inni userzy poświęcają swój cenny czas, aby pomoc Ci w wyborze, a Ty nawet nie potrafisz poskładac posta do kupy i stawiasz wykrzykniki po kazdym zdaniu. O wyzwiskach juz nie wspomne... Ogarnij sie bo juz nic tu nie napiszesz. OK?? Edytowane 2 Lutego 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) NA XBOXA TAKIE: PES 3,4 NFSU2 MEN OF VALOR, BURNOUT 3, DRIVER 3 NINJA GAIDEN Shellshock Nam '67 Tenchu Return from Darkness RalliSport Challenge II COLIN 4,2005 SPLINTER CELL PANDORA TOMORROW True Crime Streets Of LA Soul Calibur 2 Project Gotham Racing 2 Moto Gp 2 Medal Of Honor:Frontline Medal Of Honor Rising Sun James Bond 007 Everything Or Nothing Genma Onimusha Dead Or Alive 3 Crash Twinsanity Def Jam Fight For NY Flat Out Silent Hill 4 The Room Call of Duty Finest Hour Mortal Kombat Deception The Suffering NA PS2 TAKIE: Shadow of Rome Metal Gear Solid 3 Snake Eater Prince of Persia Warrior Within Call of Duty Finest Hour Wrc 04 Grand Theft Auto San Andreas Killzone Pro Evolution Soccer 4 Crash Twinsanity Need For Speed Underground 2 Flat Out Driver 3 Burnout 3 Takedown Colin 4 , 2005 Def Jam Fight for NY Sword of the Samurai\ Splinter Cell Pandora Tomorrow Silent Hill 4 The Room Gran Turismo 4 Way Of The Samurai 2 The Suffering Onimusha 3 Shellshock Nam 67 Syphon Filter The Omega Strain Tekken 4 James Bond 007 Everything or Nothing Virtual Fighter True Crime Streets Of LA Tenchu Wrath of Heaven Soul Calibur 2 Need For Speed Underground 2 Moto Gp 3 Mortal Kombat Deadly Alliance Medal Of Honor Frontline Medal of Honor Rising Sun Devil May Cry 2,3 Crash Bandicoot warth of cortex To by bylo an tyle sorrki ze kogos urazilem nie powtorzy sie juz :unsure: Edytowane 2 Lutego 2005 przez skibson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) NA XBOXA TAKIE !!!!: jakieśgierki NA PS2 TAKIE: jakieśgierki 1253530[/snapback] No i co to za porównanie ? :lol: Edytowane 2 Lutego 2005 przez kamilwrc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 OMFG kamil po cholere cytujesz calego posta?! 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 nie wiem jak ty to porownales, ale na ps2 wymieniles wiecej gier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) OMFG kamil po cholere cytujesz calego posta?! 8O 1253539[/snapback] nie wiem ? :huh: (szorki ża kłopota :oops: ) skibson http://www.gamersunderground.net/gamecube/gamelist_a.html lista gier na gacka ;] http://www.racing-evolution.com coraz bardziej podobuje mi sie gacek :rolleyes: Edytowane 2 Lutego 2005 przez kamilwrc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Rozmowa jest bezsensu. Wogóle po co całe te pieprzenie?!!! Koleś ma dobrego kompa i niech sobie na nim gra. A jak się tnie to niech zjedzie z detalami- i tak gafikę będzie miec lepszą niż na konsolach. Nikt mi nie wmowi,że jest inaczej. Na obecną chwilę tylko XBOX i Nintendo oferuje zbliżoną grafikę do tej z PC, ale z obciętymi detalami ( patrz Doom 3). Sens kupna sprzetu gorszej klasy niż posiadany PC mija się z sesnem, no, chyba, żeby postawić na PSP :D Warto poczekać na PS3 i XBOX2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 oj warto :D Ale jak juz ktos chce teraz konsole kupowac, to najlepszym wyborem bedzie GC;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 moze na xboxie blue screen wyskoczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 tak (na logike) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) ROTFL :| Na logikę to nie polecałbym nikomu Nintendo, bo nikły procent odbiorców będzie chciał korzystać z oryginałów. Edytowane 3 Lutego 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 A co ma piernik do wiatraka 8O Pisze, ze "na logike", bo np jak dysk padnie to bedzie bluescreen nie?? Inne konsole nie mają takiego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Rozmowa jest bezsensu. Wogóle po co całe te pieprzenie?!!! Koleś ma dobrego kompa i niech sobie na nim gra. A jak się tnie to niech zjedzie z detalami- i tak gafikę będzie miec lepszą niż na konsolach. Nikt mi nie wmowi,że jest inaczej. Na obecną chwilę tylko XBOX i Nintendo oferuje zbliżoną grafikę do tej z PC, ale z obciętymi detalami ( patrz Doom 3). Sens kupna sprzetu gorszej klasy niż posiadany PC mija się z sesnem, no, chyba, żeby postawić na PSP :D Warto poczekać na PS3 i XBOX2. 1253857[/snapback] kolego co ty w grafike grasz ? tak się sklada ze mam wszystkie next geny. poziom grafiki na wszystkich konsolach jest porównywalny. to zależy od danej gry. są gry ładne i brzydkie, ale czasem te ładne odklada się po 15 minutach grania, a te brzydkie są tak miodne, że gra się dniami( i nocami :) ) takie stwierdzenie ze jak ktoś ma kompa i przesiada się na słabszy sprzet czyli konsola jest bezsensu. na kompa ostatnio nie wychodzi nic ciekawego. ile można grać w ciemnego jak... dooma.? wszystkie hity wychodzą na konsole..... Edytowane 3 Lutego 2005 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Moim zdaniem siła została juz tylko w grach online'owych, ja juz od dawna w nic na singlu nie gram, jedynie jak wychodzi cos rozreklamowaneggo na miare hl2 :] , albo jak juz naprawde sie nudze. Dlatego konsole sa dla mnie nie potrzebne, bo w fpp na nich gra sie jednak słabiej, a mmorpgow takich jak Lineage2 tez nie uswiadcze raczej, dlatego do grania zostaje mi pc. No i jezeli skibson jeszcze sie nie zdecydowales, to obejrzyj ten test. Edytowane 3 Lutego 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) elo ludzie te gry co wypisalem to gry ktore mi sie podobaja sorrki za pomnialem napsaic o co chadza sorrki! a te tescik konsol przerobany i gacek maly itp wybral o takkkkkkkkkk. Szkoda ze na gamecube'a mozna tylko grac na orginalach a kasy w dzisiejszy czasach bardzo malo szkoda ! Edytowane 3 Lutego 2005 przez skibson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) A co ma piernik do wiatraka 8O Pisze, ze "na logike", bo np jak dysk padnie to bedzie bluescreen nie?? Inne konsole nie mają takiego problemu. 1254028[/snapback] Jak nie widziałeś, to nie pisz. Ja o takim przypadku nie słyszałem. Radio w samochodzie moze też się spieprzyć albo je ukradną, więc na logikę auta bez radia są lepsze? :huh: <_< :lol: PS- nie gram w grafikę, lubię czasem pograć i w 15 letnie tytuły z automatów :) A wybór tytułów na PC jest straszne zatrzęsienie, chyba naprawdę nie macie na co narzekać- każda gra z konsoli ma swojego zbliżonego lub identycznego odpowiednika na PC. Edytowane 3 Lutego 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Nie ma bijatyk :( Szczególnie szkoda mi Mortal Kombat.... Guilty Gear Reloaded fajny, ale wolę serię SF :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) @ALL PAX, PAX, PAX między chrześcijany!! :). Po kiego wała się tu tak kłucimy. Każdy ma inny gust i tyle. Sam konsoli nie mam(poza PSX of koz) ale to że mam kompa to nie znaczy że bym sobie nie pograł na konsoli. Jak myslę o MGS3 to ślina mi cieknie tak że aż się w niej topię :). Ale nie kupię konsoli bo kasy mi troszkę szkoda a dla jednej gry to tak troche głupio. Ale wracając do temetu. Ja już sam nie wiem co chce skibson ale to jego decyzja co sobie kupi. Powrzucaliśmy sobie wszyscy jeden na drugiego i tak mu pomogliśmy w wyborze...żałosne. @skibson Sam wybierzesz co chcesz ale ja NIE słyszałem jeszcze żeby MGS TTS i MGS3 miały na ixa wychodzić więć żebyś się nie przejechał(bo chyba lubisz metala nie?). A nawet jak wyjdą to może być dosłownie to samo co z MGS2 czyli jedna wielka niedoróbka(słaby framerate itp.). Ale decyzja należy do ciebie. Nara. Edytowane 3 Lutego 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 to ze mgs3 i mgs tts ma wyjsc na ps2 i x'a to czytalem w serwisie fox hund . oficjalnie konami w necie potwierdzialo niespodzniake 27 stycznia a ta niespodzinak sa prace nad mgs 3 i mgs tts na x'a i mgs tts na ps2 ! i w marcu na targach ma byc pokazowa ja w to wieze bo jak buszowalem wtedy to na oficjalnej stronie konami i http://www.metalgearsource.com/dpm/index.p...rt_from=&ucat=& jest i psize ze bedzie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Nie ma bijatyk :( Szczególnie szkoda mi Mortal Kombat.... Guilty Gear Reloaded fajny, ale wolę serię SF :) 1254784[/snapback] A wiesz, że jest coś takiego jak emulator ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 No taaa, emulator gdzie można zagrać w Mortal Kombat 5, Tekkena 5, Ultimate Dead Or Alive LOL Od "A" nie zaczyna się zdania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Jak nie widziałeś, to nie pisz. Ja o takim przypadku nie słyszałem. Radio w samochodzie moze też się spieprzyć albo je ukradną, więc na logikę auta bez radia są lepsze? No nie widziałem bluescreen'a na "iksie", a czy Ty grałeś w ogóle na tej konsoli??? Bo ja np. grałem na wszystkich dość długo, ale nie wiem jakie musiałbym mieć doświadczenie, aby natrafić na wadliwy dysk 8O . Rozkminiam po prostu, ze gdyby w x-box'ie padł dysk, to pojawiłby sie bluescreen lub jakiś jego odpowiednik. Masz mnie za serwisanta Microsoftu, żebym widział cos takiego?! Musiałbym chyba pracowac z pudlami 8 godzin dziennie, zeby wystapil taki blad. Tekst: "jak nie widziałes, to nie pisz" mógłbym stosować do polowy wypowiedzi tutaj :P EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Jaki bluskrin ? Przecież system xkloca to nie Windows ! Ludzie, nie rozwalajcie mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 No przecież nie w dosłownym tego słowa znaczeniu :P Chodzi raczej o to, co sie stanie, jeśli np padnie dysk lub cos innego :P Bo jednak, jakby nie patrzeć, x-kloc ma wiele wspolnego z kompem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 przeczytajcie: http://sieci.pclab.pl/news-20050107.html z tego co wiem Forza Motor Sport ma wyjsc tylko na xboxa (chyba ze to jednak byla pokazywana wersja na PC-tylko pracują nas nią w tajemnicy :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 riper 2 gold edition dobry chip !?!?!?!? bo mam oferte kupna modelu ps2 30004r na tym chipie przerobiony !!!?? wiec dobre to bedzie i czy wogole kupowac na allegro ps2 z grami czy ps2 w sklepie uzywanego oczywicho ! ceny sa takie same Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 takie pytania to raczej zadawaj na forum o konsolach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Btw. Tweak to chyba forum dla wszelkiej masci moderow, podkrecaczy wszystkiego etc. Xbox pod tym wzgledem bije wszystkie konsole :) Imo to tez jest jakis + przy wyborze sprzetu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 chcecie wiedziec wiecej?? forum.psxextreme.pl tam se poczytajcie i powiedzcie ktora konsola lepsza:)) i ktora wam odpowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) Uwaga ! Zanim kupisz konsolę, koniecznie obejrzyj ten Filmik. Jest na nim najlpeszy dowód, że PS2 to straszna lipa :lol: :lol: :lol: A mówiąc poważnie, najlepiej sobie przejrzeć katalog gier konsolowych w sieci czy czasopismach o grach video i zobaczyć na jaką platformę jest najwięcej gier które nam odpowiadają. Ja gdybym miał kasę, to kupiłbym bezapelacyjnie PS2 żeby zagrać sobie w kultowe i ubóstwiane Gran Turismo 3 i 4, oraz w MGS3 i obydwa The Geteway. Pozatym chyba najwięcej gier jest na PS2 i wybór gier jest ogromny. A to że jest słabasza grafika niż na Xbox czy GCN, no coż, od podziwiania grafiki jest PeCet :D Edytowane 6 Lutego 2005 przez nadmundo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...