abramakabra Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Witam, widzialem kiedyś programik który usuwal kompletnie massengera z WinXP. Ma ktoś taki programik, albo wie jak usunąć msn ??? ThX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 na www.frazpc.pl jest taki plik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 a XPAntiSpy'iem tego nie można zrobić? Zdawało mi się, że widziałem taką opcję... Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Polecam metode moderatora Rafala - u mnie dziala znakomicie : Wchodzisz do progam files i usuwasz katalog messanger i po sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 XPantyspy radzi sobie z tym wyśmienicie jak również z kilkoma innymi rzeczami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 XPantyspy radzi sobie z tym wyśmienicie jak również z kilkoma innymi rzeczami. Zgadza się. A tak bajdełej, czy na winXP SP1 nie stwierdziliście jakichś problemów w działaniu tego programiku? (ver. 3.61) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Polecam metode moderatora Rafala - u mnie dziala znakomicie : Wchodzisz do progam files i usuwasz katalog messanger i po sprawie :) albo zmieniasz jego nazwe dodajac jeden znak i tez po sprawie- juz sie nie uruchomi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Ok, ThX za pomoc, jush się go pozbylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 a nie latwiej wejsc do ustawien programu i poprostu zaznaczyc w zakladce zaawansowane - "nie pozwalaj na uruchamianie programu w tle" i "nie uruchamial w autostarcie".... Wydaje mi sie ze to najlatwiejszy sposob ale moge sie mylic (jezeli mimo to sie uruchamia, a ja tego nie zauwazylem).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 to już było 1000 razy !!! Start :arrow: Uruchom :arrow: Wpisać: "RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%INFmsmsgs.inf,BLC.Remove" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 XPantyspy radzi sobie z tym wyśmienicie jak również z kilkoma innymi rzeczami. Zgadza się. A tak bajdełej, czy na winXP SP1 nie stwierdziliście jakichś problemów w działaniu tego programiku? (ver. 3.61) Mi ostatnionio nie działa GG i stało sie to po uruchomieniu antyspy. Teraz przywracam do ustawien poprzednich (reset ustawien ) i qpa nadal pod Xp nie moge się zalogować na GG :( a jak uruchomie na tym samym hdd win 98 to dzial .. Już odinstalowywałe Gg, wywyalałem cały Gg katalog, z rejestru wywalałem, od nowa instalowałem i nadal nic moze ktoś wie co jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 W katalogu: WINDOWSINF poszukaj plik SYSOC.INF poszukaj sekcje: "msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.hide.inf,7" usun wyraz HIDE w sekcji, zapisz i mozesz wtedy messengera normalnie odinstalowac z systemu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...