Grafi_ Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Witam. Mam problem jak przerzucic zawartos kasety VHS na komputer ?? Trzeba magnetwoid podpiac pod tuner tv czy pod cos innego ?? Proszę o szybka odpowiedz i ewentualnie jakies linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 karta telewizyjna (wejście TV) lub kartę graficzną z vivo podłączasz pod video(magnetowid) przez złącze compositive lub svideo. virtualdub lub jakiś inny program ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafi_ Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Dzieki za odpowiedz. Jezeli masz jakies linki gdzie ten problem jest opisany. To prosil bym abys podal. Oczywiscie sam poszukam na googlach rownierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) strona Divx.pl dział download i tam masz przechwytywanie masz kartę z vivo czy kartę tv ?? Edytowane 29 Stycznia 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafi_ Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) Jak sprawdzic czy mam grafike z Vivo? I potrzebuje info jak przerzucic z VHS na hdd. To grafika ktora posiadam: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14561 Edytowane 29 Stycznia 2005 przez Grafi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 no to już nie przeżucisz na dysk nic ... bo masz TV-OUT ....... a to wyjście a nie wejście vivo to wejście + wyjście TV.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafi_ Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Aha. Czyli trzeba robic przez tuner TV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Tak , musisz miec Tuner Tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Sądze ze tumer TV za bardzo nei pomoże bo bedzie kichowata rozdzielczośc materiału na kompie. Do "PRZECHWYTYWANIA" obrazu z zewnętrznego źródła jest specjalne urzadzenie nazywa sie: Karta do przechwytywania obrazu. :D Wkładasz ja w PCI i mozesz z kamerki, magnetowidu czy innego ustrojstwa przechwytywac obraz na kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 jak pójdzie przez s-video ;] to nie będzie tak źle :) już nie raz takie rzeczy robiłem i nie było źle :) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszukuj Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Skoro już o tym jest mowa. To chciałem się podłączyć do tematu. Mam kartę z vivo i chciałbym podłączyć magnetowid (kasety VHS) Czy mógł by mi ktoś krok po kroku wytłumaczyć jak???? Czy później moge kasety wideo oglądać w kompie bez zgrywania???? PLZ HELP :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...