bajus Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) witam, od dwoch lat jestem szczesliwym posiadaczem w/w glosnikow ;) wszystko byloby idealnie, gdyby nie to, ze ostatnio potencjometr zaczal szalec.. przy poruszeniu nim i pozostawieniu glosnosc jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki zmienia sie ;) a to glosniej... a to ciszej i tak przez kilka-kilkanascie sekund, az ustatkuje sie na wybranym (tez dowolnie) poziomie ktos z Was spotkal sie z podobnym problemem i ew. rozwiazal? moj szwagier ma takie same glosniki i ma ten sam problem ;) takze najwidoczniej jest to jakas ich przypadlosc no, ale coz.. idealow nie ma B) pozdrawiam Edytowane 28 Stycznia 2005 przez bajus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Wymien potencjometr :D Kazdy elektronik to zrobi za pare zlotych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 takiego scenariusza nie przewidywalem :) ale coz.. warto sprobowac ;) teraz tylko znalezc takiego elektronika ;) swoja droga od dluzszego czasu wybieram sie do takiego speca zeby naprawil mi pilota do wiezy (a wlasciwie jakas substancje przewodzaca na klawisze naniosl ;) ) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Mam to samo. Najwyraźniej to jest właśnie ukryta wada tego zestawu. Ja w sumie to olałem, nauczyłem się ustawiać go na takim poziomie, że głośność nie skacze. Ale jak wystarczy (i da się) wymienić potencjometr, to trzeba się nad tym zastanowić. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Wymiana potencjometru pewnie z 20zl bedzie kosztowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...