Skocz do zawartości
przemas22

Która Grafike

Rekomendowane odpowiedzi

GF 6600 nie warto, lepiej dołożyć i kupic 660GT... Ten 9800pro MSI ma niedotaktowane core/mem... (oryginalny ma 380/680), w R9800SE bym sie nie pchał a przynajmniej nie za takie pieniądze więc zostaje opcja nr. 4 czyli TO

Edytowane przez Tommo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam sie nad zakupem nowej karty graficznej w granicach 700zł

Oto kilka modeli nad którymi sie zastanawiam .

Co o nich sadzicie.  1242540[/snapback]

moglbys chociaz napisac nazwy tych kart, dla wiekszosci wystarcza zeby powiedziec cos o karcie :E

a tak nie dosc ze nazwa topica jest denerwujaca, to jeszcze w srodku kopiesz lezacego :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz ja bym sie jednak zastanowił nad kupnem nowej grafiki.Miałem p4 2.0,mobo Via p4x266 (?) i 256ddr,zakupiłem 5900xt no i doznałem lekkiego szoku bo w takim załozmy cs'ie 1.6 fpsy skakały jak porypane w innych giercach to samo,w 3dmarku 2k3 cos kolo 5600 na podkreconej grafice.Wymieniłem mobo i procka na to to co w podpisie no i było super 100fps (oczywiscie w paru smokach spadało) [cs 1.6] w source'ie tez fpsy były ustabilizowane i w stresstescie miałem ~109.8 fps o ile dobrze pamietam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hunter166

Więcej takich doradzców jak ty i Totalna Zagłada :/

Moja rada jak koleś ma kase to GF6600GT ewentualnie jakaś

lepiej taktowana GF6600 widziałem takie chyba Galaxy

wydajnośćią ledwo ustępowały wersji GT ! !

Sam posiadam Radka 9800Pro@XT i jestem w pełni z tej grafy zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moge "odstapic" praktycznie nieuzywanego radka 9800 pro,chyba jednej z lepszych firm bo szafirka.Jesli masz propozycj pisz na priv :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...