Skocz do zawartości
ChomiK

Zjarany proc :( i dool

Rekomendowane odpowiedzi

No i stalo sie.Skladalem koledze kompa - mooj 10-ty zlozony komp.Niestety 10 okazalo sie pechowa liczba.

Duron 1.3 Ghz poszedl z dymem na jakims <span style="color:red;">[ciach!]</span>ym ECS'ie...ech

Radiator przylegal do proca zajebiscie, wiec nie wiem w czym problem.

Niewazne - smieszniejsze jest to ze niewiedzac jeszcze w czym tkwi przyczyna nieodpalania sie kompa, postanowilem zdjac proca.Godzina 8:00 - zajecia na 8:15 -kolokwium, <span style="color:red;">[ciach!]</span>y pospiech - zdjalem radiator w rekordowym czasie - sam sie zdziwilem. Zdziwienie bylo wieksze gdy sie okazalo ze skruszylem rdzen - o qwa! Poozniej odwroocilem proca i sie okazalo ze poszedl z dymem....ech.Nie wiem dlaczego to pisze - jestem zajebiscie wqrwiony....260pln do tylu....

pozdrawiam wszystkich tweak'eroow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ups... kondolencje... mnie ostatnio też durona spaliło - niemiłe uczucie, ale poźniej tak ryłem (smiełem sie na cały głoś) z tego że sie w domu wytrzymać ze mną nie dało...

a co do ukruszania skurczybyków, to ja mam titana d5tb(4) i stwierdziłem że nie założe tego zaczepu na athlona - za chiny ludowe... i zmieniłem za zaczep cooler mastera - zgnieść jądro to chyba tylko młotkiem 5kg , bo nie tym zaczepem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i stalo sie.Skladalem koledze kompa - mooj 10-ty zlozony komp.Niestety 10 okazalo sie pechowa liczba.

Duron 1.3 Ghz poszedl z dymem na jakims <span style="color:red;">[ciach!]</span>ym ECS'ie...ech

Radiator przylegal do proca zajebiscie, wiec nie wiem w czym problem.

Niewazne - smieszniejsze jest to ze niewiedzac jeszcze w czym tkwi przyczyna nieodpalania sie kompa, postanowilem zdjac proca.Godzina 8:00 - zajecia na 8:15 -kolokwium, <span style="color:red;">[ciach!]</span>y pospiech - zdjalem radiator w rekordowym czasie - sam sie zdziwilem. Zdziwienie bylo wieksze gdy sie okazalo ze skruszylem rdzen - o qwa! Poozniej odwroocilem proca i sie okazalo ze poszedl z dymem....ech.Nie wiem dlaczego to pisze - jestem zajebiscie wqrwiony....260pln do tylu....

pozdrawiam wszystkich tweak'eroow

czy to przypadkiem nie ja odpowiadalem na twoj posta " ze komp nie chcial startowac " i podejrzewalem ze proc sie zjarał , jak widac zgadlem , tylko skoro komp odpalil na 10 sekund po czym juz wiecej nie odpalil .....

dziwne skoro radiator prosto lezal na procku....... ????

byc moze radiator mial za slaba zapinke i niby byl prosto ale nie dolegal do jadra tak jak trzeba.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propo Durona 1300 nie orientujecie sie czy pojdzie na Asusie A7V na chipsecie KT133 bez A. Mam okazje sprzedac wlasnie ta plyte i wyszlo ze Duronik do niej bylby najlepszy. Dosc wydajna platforma za niewielkie pieniadze. Gosciu nie chce przejsc na DDR i maks co moze wydac to 400 zeta wiec mu sprzedaje plyte za 200 i procka sobie kupi za 200 z kawalkiem. Teraz ma PII333 wiec w zupelnosci mu to wystarczy 8)

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee co ty wiesz o psuciu :)

U mnie Athlon AGOIA umarl w piekielnych czelusciach - fajnie pachnie smazony krzem :P

Jesli ktos ma mozliwosc wymiany plz na prv GG : 1515425

Z zewnatrz nie widac ze proc jest sfajczony bo juz nie smierdzi i nie ma oznak :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za wsparcie! ale nie jest lepiej - 260pln out z mojej kieszeni - qwa mac !!!

best-boy niestety miales racje.

Malo tego - okazalo sie ze plyta gloowna tez sie zjebala - wylacza sie zaraz po zalaczeniu - qwa mac - jak qmplowi nie wymienia plyty to jestem nastepne 300 pln do tylu !!! qwa ! qwa !

COKOLWIEK ROBICIE NIE SPIESZCIE SIE !!!

nauczylem sie ze nigdy nie mozna miec pewnosci

radiator byl coolermastera - dostarczany razem z Duronem w boxie - scisk mial trzeba przyznac zajebisty.Caly czas nie mam pojecia jak to sie moglo stac (zjaranie sie proca).Radiator dokladnie przylegal!sprawdzalem!Normalnie z archiwum X......

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...