ChomiK Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 No i stalo sie.Skladalem koledze kompa - mooj 10-ty zlozony komp.Niestety 10 okazalo sie pechowa liczba. Duron 1.3 Ghz poszedl z dymem na jakims <span style="color:red;">[ciach!]</span>ym ECS'ie...ech Radiator przylegal do proca zajebiscie, wiec nie wiem w czym problem. Niewazne - smieszniejsze jest to ze niewiedzac jeszcze w czym tkwi przyczyna nieodpalania sie kompa, postanowilem zdjac proca.Godzina 8:00 - zajecia na 8:15 -kolokwium, <span style="color:red;">[ciach!]</span>y pospiech - zdjalem radiator w rekordowym czasie - sam sie zdziwilem. Zdziwienie bylo wieksze gdy sie okazalo ze skruszylem rdzen - o qwa! Poozniej odwroocilem proca i sie okazalo ze poszedl z dymem....ech.Nie wiem dlaczego to pisze - jestem zajebiscie wqrwiony....260pln do tylu.... pozdrawiam wszystkich tweak'eroow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 przepraszam zainteresowanych slowem <span style="color:red;">[ciach!]</span>y przy nazwie ECS - po prostu jestem wqrwiony.... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Kazdemu sie moze zdarzyc :( Wyrazy wspolczucia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Niestety przy procach AMD trzeba cholernie uważać ja mam zalmana na 4 otwory wokół gdziazda i trzeba być lamą rzeby przy tych zaczepach skruszyć rdzeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 ups... kondolencje... mnie ostatnio też durona spaliło - niemiłe uczucie, ale poźniej tak ryłem (smiełem sie na cały głoś) z tego że sie w domu wytrzymać ze mną nie dało... a co do ukruszania skurczybyków, to ja mam titana d5tb(4) i stwierdziłem że nie założe tego zaczepu na athlona - za chiny ludowe... i zmieniłem za zaczep cooler mastera - zgnieść jądro to chyba tylko młotkiem 5kg , bo nie tym zaczepem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 No i stalo sie.Skladalem koledze kompa - mooj 10-ty zlozony komp.Niestety 10 okazalo sie pechowa liczba. Duron 1.3 Ghz poszedl z dymem na jakims <span style="color:red;">[ciach!]</span>ym ECS'ie...ech Radiator przylegal do proca zajebiscie, wiec nie wiem w czym problem. Niewazne - smieszniejsze jest to ze niewiedzac jeszcze w czym tkwi przyczyna nieodpalania sie kompa, postanowilem zdjac proca.Godzina 8:00 - zajecia na 8:15 -kolokwium, <span style="color:red;">[ciach!]</span>y pospiech - zdjalem radiator w rekordowym czasie - sam sie zdziwilem. Zdziwienie bylo wieksze gdy sie okazalo ze skruszylem rdzen - o qwa! Poozniej odwroocilem proca i sie okazalo ze poszedl z dymem....ech.Nie wiem dlaczego to pisze - jestem zajebiscie wqrwiony....260pln do tylu.... pozdrawiam wszystkich tweak'eroow czy to przypadkiem nie ja odpowiadalem na twoj posta " ze komp nie chcial startowac " i podejrzewalem ze proc sie zjarał , jak widac zgadlem , tylko skoro komp odpalil na 10 sekund po czym juz wiecej nie odpalil ..... dziwne skoro radiator prosto lezal na procku....... ???? byc moze radiator mial za slaba zapinke i niby byl prosto ale nie dolegal do jadra tak jak trzeba....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Stary ......nie da sie ukryc tu nie mozna sie spieszyc:(.......Kondolencje ipowodzenia w przyszlosci...A tak apropo to jak poszedl kolos ..nie pisz ze tez do bani.... Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 A propo Durona 1300 nie orientujecie sie czy pojdzie na Asusie A7V na chipsecie KT133 bez A. Mam okazje sprzedac wlasnie ta plyte i wyszlo ze Duronik do niej bylby najlepszy. Dosc wydajna platforma za niewielkie pieniadze. Gosciu nie chce przejsc na DDR i maks co moze wydac to 400 zeta wiec mu sprzedaje plyte za 200 i procka sobie kupi za 200 z kawalkiem. Teraz ma PII333 wiec w zupelnosci mu to wystarczy 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 a moze ukruszyles zakladajac?? ale i tak wspolczucia , jaki cooler kupiles do tego sprzetu ? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 ee co ty wiesz o psuciu :) U mnie Athlon AGOIA umarl w piekielnych czelusciach - fajnie pachnie smazony krzem :P Jesli ktos ma mozliwosc wymiany plz na prv GG : 1515425 Z zewnatrz nie widac ze proc jest sfajczony bo juz nie smierdzi i nie ma oznak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 dzieki za wsparcie! ale nie jest lepiej - 260pln out z mojej kieszeni - qwa mac !!! best-boy niestety miales racje. Malo tego - okazalo sie ze plyta gloowna tez sie zjebala - wylacza sie zaraz po zalaczeniu - qwa mac - jak qmplowi nie wymienia plyty to jestem nastepne 300 pln do tylu !!! qwa ! qwa ! COKOLWIEK ROBICIE NIE SPIESZCIE SIE !!! nauczylem sie ze nigdy nie mozna miec pewnosci radiator byl coolermastera - dostarczany razem z Duronem w boxie - scisk mial trzeba przyznac zajebisty.Caly czas nie mam pojecia jak to sie moglo stac (zjaranie sie proca).Radiator dokladnie przylegal!sprawdzalem!Normalnie z archiwum X...... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 uscislajac - z zewnatrz widac ze proc jest spalony - na odwrocie miedzy noozkami na tym pechowym D1300 byla nalepka - po tragicznych wydarzeniach - zmienila kolor na lekki brazowy. A kolo poszlo calkiem spoko...;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...